САНДРА БОЖИЋ: "Народ презрео неистине Алексића и његовог шефа Јеремића"

Новости онлине

08. 06. 2023. у 12:21

САНДРА Божић, члан председништва СНС-а, огласила се саопштењем након што је посланик Мирослав Алексић оптужио председника Александра Вучића да "задужује Србију".

САНДРА БОЖИЋ: Народ презрео неистине Алексића и његовог шефа Јеремића

Фото приватна архива

- Док у међувремену дели лекције о одговорности, зашто локални сецикеса Мирослав Алексић не размисли о својим поступцима када је са тастом преко Фонда за унапређење ресурса грађана извукао скоро 700 хиљада евра. Тада није постојао термин објективне одговорности јер се налазио на власти у општини којом је ведрио и облачио, намештао тендере, поткупљивао, условљавао инвеститоре и очигледно развијао свој породични буџет заједно са тастом. Где је објективна одговорност за примање мита од инвеститора у виду станова на ексклузивним локацијама - запитала је она.

Сандра Божић истиче да би "најбоље било да Алексић покрене питање своје објективне одговорности за позивање на насилно рушење уставног поретка, с обзиром на то да је организатор скупа на којем се отворено прети председнику Србије вешањем".

- Очигледно је да Алексић овакво понашање подстиче и подржава, те да убиство Александра Вучића види као легитиман циљ у гажењу преко лешева до власти. Последњи који има право да говори о моралу јесте човек који не преза ни од чега да би ућарио који политички поен у нади да ће свом политичком газди Вуку Јеремићу омогућити мандат за ново харање државне касе коју су испразнили до дна. Алексић ради на истом принципу као и његов газда Јеремић, само што се за разлику од њега креће ситним корацима па би тако од локалног сецикесе, желео да постане господар Србије од којег зависи питање живота и смрти - наводи чланица председништва СНС-а.

Она додаје да "таквом човеку није проблем да своју политичку каријеру гради газећи по лешевима, не скривајући жељу да види мртву децу председника Србије, не би ли дошао на власт."

- Овакви поступци јасно нам показују да овакви лицемери само злоупотребљавају жртве и користе сваку прилику да нашкоде својој земљи. Међутим, у Србији се пита искључиво народ који је презрео лоповлук и неистине Мирослава Алексића и његовог шефа Јеремића, те се неће поновити грешка којом су криминалци  и лопови владали Србијом, уништивши је до темеља - закључује Сандра Божић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАПЕТА СИТУАЦИЈА НА КиМ: Сви прилази Бањској и даље блокирани - Јариње и Брњак затворени

НАПЕТА СИТУАЦИЈА НА КиМ: Сви прилази Бањској и даље блокирани - Јариње и Брњак затворени

У СЕЛО Бањска, у општини Звечан, ни јутрос се не може ући ни изаћи. Сви прилази су блокирани јаким полицијским снагама, а још увек није познато када ће бити одблокирани.

25. 09. 2023. у 09:43

ЧЕКАМ ДА СЕ ОПЕТ НАПИЈЕ И ДА МЕ ОВАЈ ПУТ УБИЈЕ: Језива исповест супруге славног хрватског спортисте

"ЧЕКАМ ДА СЕ ОПЕТ НАПИЈЕ И ДА МЕ ОВАЈ ПУТ УБИЈЕ": Језива исповест супруге славног хрватског спортисте

Јавност у Хрватској још је згрожена вешћу да је њихов прослављени рукометаш Денис Бунтић крвнички претукао супругу, а још је шокантнија вест да је он пуштен из притвора уз забрану приласка супрузи.

25. 09. 2023. у 10:10

Коментари (27)

ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ БИО ДУХОВИТ: Шта је рекао човеку који је тврдио да му се указала Богородица - а тек анегдота са пијанцем