БРНАБИЋ: Спремна сам на оставку, сматрам да су избори решење, остављам председнику ту одлуку

Novosti online

07. 06. 2023. у 20:21

ПРЕМИЈЕРКА Ана Брнабић рекла је на конференцији да је спремна да поднесе оставку.

БРНАБИЋ: Спремна сам на оставку, сматрам да су избори решење, остављам председнику ту одлуку

Фото: Милица Шкорић

- Од 4 захтева један је готово потпуно испуњен, и то је укидање ријалити програма, што је усвојила само једна телевизија, Пинк. Ружић је сам поднео оставку, Гашић не знам какве везе има са овим трагедијама. Председник је позвао на разговоре пре 12 дана, нико се није одазвао. Још су и рекли да ће сматрати за издају онога ко се одазове на позив за разговор легитимног изабраног председника - рекла је Брнабић и додала:

- Ја сам спремна да у сваком моменту поднесем оставку. Највећа ми је част што сам имала прилику да радим за своју земљу. Једини начин у демократским земљама да се превазиђе оваква криза је разговор. Ја сматрам да је излаз из ове кризе парламентарни избори до краја године, и остављам председнику да размотри ту одлуку. Избори су једини начин како се на власт долази у демократским друштвима, какво је Србија. Насиљем никако и никада.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

Новак Ђоковић доказао је свима више пута да је најбољи тенисер свих времена. Док појединци покушавају све то да умање и да убаце и Роџера Федерера у ту трку, српски ас наставља да доминира. Сада је један податак показао колико је он испред свих, а то се никако неће допасти Рафаелу Надалу и Карлосу Алкаразу.

04. 10. 2023. у 08:51

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (37)

ТЕНИСКИ ШОК: Карлос Алкараз изгубио!