БРНАБИЋ: Дала сам све од себе, поносна сам што сам једна од најближих сарадница председника Вучића

Novosti online

07. 06. 2023. у 20:08

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић и премијерка Ана Брнабић обратили су се јавности.

БРНАБИЋ: Дала сам све од себе, поносна сам што сам једна од најближих сарадница председника Вучића

Фото: Милица Шкорић

Премијека је у свом обраћању поручила:

- Ово је мој трећи мандат као председница Владе Србије. Свој посао сам се трудила да обављам на најбољи начин, давала све од себе, и поносна сам на оно што смо урадили и што сам један од најближих сарадника Вучића. Неке одлуке смо морали да доносимо брзо, али су резултати неупитни и јасни. Србија никада није на овај начин напредовала - рекла је премијерка.

- Мислим да је један од мојих највећих легата електронска управа. Када сам ушла у политику, чак и матичне књиге смо имали у папирном облику. И свакако дигитализација у коју је тада веровао само Александар Вучић. Није било све савршено, али смо дали све од себе, борили се, и имамо резултате са којима свако од нас може да се поноси.

- Трагедија и злочини који су се догодили пре нешто више од месец дана су нас људски погодили, померили и заиста дубоко променили. Ова земља и свако од нас појединачно никада више неће бити исти као 3. маја - рекла је премијерка и још једном изјавила најдубље саучешће породицама свих жртава злочина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (111)

ИСПОВЕСТ СВЕДОКА КРВОПРОЛИЋА У БАЊСКОЈ: Бојана Мијаиловића полицајци тзв. Косова стрељали у шуми