"ВОЉА НАРОДА ЈЕ ЈАСНА" Николић: Лопови попут Зеленовића не могу више да комадају Србију

Novosti online

06. 06. 2023. у 14:11

ИМА ли већег апсурда него да онај који је био господар живота и смрти у Шапцу и који је буквално ојадио тај град, говори о криминалу?! - пита се Милица Николић, члан Председништва Српске напредне странке.

ВОЉА НАРОДА ЈЕ ЈАСНА Николић: Лопови попут Зеленовића не могу више да комадају Србију

Фото: СНС

- Све оно што су пљачкашким приватизацијама урадили нашој земљи, све оно како су Србију оглодали и очерупали до најгоре могуће границе, овај миљеник Виоле фон Крамон применио је у Шапцу и заједно са Душаном Петровићем, који је уништио правосуђе, уништио и покрао тај град. И данас, када ова шабачка лопина објашњава како се ствара “велики простор за корупцију и арчење јавних предузећа”, нема сумње да добро зна, јер се само тиме и бавио. Али лаже, лопина, лаже да то ради Српска напредна странка и председник Вучић, лаже брутално јер не може да поднесе што не може више да ради оно што једино уме - изјавила је Николићева.

- Заборавила је, лопина, али грађани Шапца нису, на она 72 стана у власништву града, која је изнајмљивао без наплаћивања. И много је криминала, његовог личног, о којем би он требало да говори, али тамо где је за то место. А ова лупетања која имају за циљ једино да оправдају средства која добија од оних чијим интересима данас служи, једнака су оној његовој причи да Србија треба да има морнарицу - идиотска - додаје она.

- И све то су му потврдили грађани на претходним изборима иако се из петних жила, опет лоповски, трудио да спречи вољу народа. А воља народа је јасна, народ је такве лопове послао на политичко сметлиште и јасно поручио да жели економски јаку и стабилну Србију, која самостално и независно доноси своје одлуке, онако како је води председник Вучић. Србију која чува мир, која подиже плате и пензије, која гради путеве, пруге, болнице и коју лопови попут Зеленовића никада више не могу ни да черупају, ни да комадају.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (39)

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ево кога још Хаг тражи осим Шешеља