"ДОПРИНОС ЈАЧАЊУ ОДНОСА СРБИЈЕ И УЈЕДИЊЕНОГ КРАЉЕВСТВА" Вучић у опроштајну посету примио амбасадорку Маклеод

Танјуг

06. 06. 2023. у 11:38

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић примио је данас у опроштајну посету амбасадорку Уједињеног Краљевства у Србији Шан Маклеод и захвалио јој што је својим дипломатским искуством и залагањем допринела јачању односа две земље.

ДОПРИНОС ЈАЧАЊУ ОДНОСА СРБИЈЕ И УЈЕДИЊЕНОГ КРАЉЕВСТВА Вучић у опроштајну посету примио амбасадорку Маклеод

Фото: Инстаграм/buducnostsrbijeav

Вучић је, како је написао на Инстаграму, посебно истакао заједнички рад на пројекту Моравски коридор, први ауто-пут у Европи који је финансирала британска агенција UK Export Finance и који, како је навео, остаје важан симбол партнерства и сарадње између две земље.

Вучић је амбасадорки пожелео много успеха у будућем раду, захваливши јој на томе што је својим дипломатским искуством и залагањем допринела јачању односа Србије и Уједињеног Краљевства.

- Захвалио сам амбасадорки Маклеод на ангажовању током мандата, а посебно на томе што смо заједно пратили остваривање једне велике визије и величанственог пројекта какав је Моравски коридор, први ауто-пут у Европи који је финансирала британска агенција UK Export Finance и који остаје важан симбол партнерства и сарадње између наше две земље. Пожелео сам амбасадорки много успеха у будућем раду, захваливши јој још једном на томе што је својим дипломатским искуством и залагањем допринела јачању односа Србије и Уједињеног Краљевства - написао је Вучић на Инстаграму.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (200)

ОДРЕКАО СЕ ТИТУЛЕ! Новак Ђоковић објавио где и када игра до краја 2023. године