ВУЧИЋ О ВЕШАЛИМА НА ПРОТЕСТУ ОПОЗИЦИЈЕ: Мој посао је да чак и претње смрћу трпим

Novosti online

04. 06. 2023. у 12:12

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорећи о обешеној лутки са његовим ликом, која је ношена на протестима опозиције, каже да је његов посао да чак и претње смрћу трпи.

ВУЧИЋ О ВЕШАЛИМА НА ПРОТЕСТУ ОПОЗИЦИЈЕ: Мој посао је да чак и претње смрћу трпим

Принтскрин

- Сит сам тих лажи да је то донео неко са стране. Имали су вешала свих ових година, сада су донели како неко заврши на вешалима. Мој посао је да такве свињарије, гадости трпим. Ја сам председник Републике, и мој посао је да чак и претње смрћу трпим. Не знам да ли се то гони екс официо, по службеној дужности или не. Што се мене тиче то раде сваки дан. Дневно има више од 200 претњи смрћу упућених мени. Када сте председник онда морате да научите да то трпите - казао је Вучић.

Вучић каже да је видео много манипулација, и истиче да никада није људе звао лешинарима, већ политичаре.

- Лаж једна сустиже другу лаж. Као да смо протестовали због Иванче, што није тачно, или да сам ја био у ријалитију. Па кажу неко је гледао ријалити па је убијао. Чекајте људи из вашег ријалитија су изашле убице. Боље да не говорим шта мислим, покушавам да се научим да се суздржим од сувишних коментара. Ја сам отворен за разговоре. Знам да они то не желе, надају се у чудо и да ће преузети власт на силу, што се неће догодити. Сваки дан су им отворена врата, на коју год тему хоће да одговарају - истиче он и додаје:

- И да се вратим на питање, та лутка обешеног председника Србије мислим да најбоље потврђује диктаторску природу власти у Србији.

Подсетимо, председник Србије Александар Вучић присуствовао је данас манифестацији поводом обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције. Након манифестације председник се обратио грађанима, а више о томе читајте КЛИКОМ ОВДЕ!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (151)

ЗАШТО СЕ МИЈА И ЧКАЉА НИСУ ПРИВАТНО ДРУЖИЛИ: Алексићев син открио истину о њиховом односу