ТЕРЗИЋ: Највећи генератори насиља су они који позивају на протесте против насиља

Novosti online

03. 06. 2023. у 15:17

НАРАВНО, прослављеног југословенског глумца не занима борба српског народа за слободу и нормалан живот на Косову и Метохији. То ни у сну лажни елитисти попут Које и Бјелогрлића нису спремни да помену, јер су навикли да се додворавају сарајевској и загребачкој чаршији. Понашају се као исфрустрирана деришта која проживљавају другу младост, па би поново уз Срђу Поповића "Канвас" и неки нови "Отпор" да руше сопствену државу, изјавио је Милош Терзић, члан Председништва Српске напредне странке.

ТЕРЗИЋ: Највећи генератори насиља су они који позивају на протесте против насиља

Фото: Српска напредна странка

 - После таквих сулудих авантура када је Србија капитулирала под утицајем страних обавештајних служби ушли смо у време пропадања које је започето управо прикривеним пљачкашким приватизацијама због чега је 600 хиљада људи остало на улицама и без посла. Захваљујући онима који сада предводе протесте ријалити програми су дошли у Србију, насиље је генерисано тако што су у време досовског лудила петооктобарци са хеклерима упадали у Народну банку Србије и Савезну управу царина, а њих 50 је пребило на мртво директора РТС. Све како би њихове вође мунтале секундама и како би се богатили на муци и несрећи овог народа.

Дакле, управо они који позивају на протесте против насиља су највећи генератори насиља у Србији. Истина је само да је маса људи злоупотребљена сваком митингу против Србије и Вучића од стране оних који се наводно боре против насиља, а у ствари позивају на убиство Вучићевог брата и сина говорећи како ће исти само зато што другачије мисле од њих, завршити у шахту. Е уз такве, али и уз оне који су после петог октобра 2000-те године до главе ошишали ћерку Милована Бојића, сада стоји и Никола Којо.

Добро би било да у својој конверзацији искористи прилику да покаже солидарност са српским народом на Косову и Метохији који се свакодневно суочава са терором Аљбина Куртија уместо што руши своју државу са онима који се залажу за независно Косово и који стигматизују читав српски народ, оптужујући га да је геноцидан. За почетак ваљало би да изађе из мантре политичке свести "Друге Србије" која вређа већински део српског народа називајући га овцама и говедима само зато што гласа за Српску напредну странку.

Ми ћемо као део пристојне Србије без обзира не све нападе споља и изнутра наставити борбу за економски, политички и војно снажнију државу, а енергију и снагу ћемо црпети из народа који никада нећемо вређати, јер Српска напредна странка је захваљујући Вучићу потекла из народа и народу се увек враћа - рекао је он.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (16)

НИКОЛА ЈОКИЋ ПРОГОВОРИО О РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ СРБИЈЕ! Најпре о Мундобаскету, а онда и главна тема: Олимпијске игре Париз 2024!