МИЛИЦА НИКОЛИЋ: "У овој земљи одлучују грађани Србије"

Новости онлине

03. 06. 2023. у 14:11

ЧЛАН Председништва Српске напредне странке, Милица Николић, одговорила је на текст у ком су опозициони политичари напали председника Србије Александра Вучића.

МИЛИЦА НИКОЛИЋ: У овој земљи одлучују грађани Србије

Фото СНС

- Нашле се две слуге Виоле фон Крамон да у истом тексту, један каже како Вучић мора све сам да заврши, а други каже како Вучић приписује себи заслуге за све. Две апосултно контрадикторне реченице, а уједно велике лажи од људи којима би апарат за мерење алкохолисаности у сваком тренутку могао да измери приличну вредност. И то би била једина "вредност" коју овакви пропалитети могу да досегну.

Пљували су по Србији европарламентарцима, и пропали градитељ МХЕ звани Ћута, а и ови други чије деловање против интереса своје земље добро плаћа Хаки Абази, и још се, бруке, тиме хвале.

Пљували и понизно молили да их они доведу на власт, обећавајући притом да ће радити све како им се каже. И рекли да им је Србија најгора земља, све је толико лоше, и гле чуда неће народ да их гласа. Па ако може, мимо народне воље, да их они доведу на власт.

А то колико их Србија и наш народ занима, јасно је било када су глумећи некакве екологе под управом Виоле фон Крамон, рекли да све термоелектране треба затворити, а рударе послати на улицу.

А данас, док шетају улицама злоупотребљавајући трагедије које су се десиле, сами кажу да то раде јер је "постало ин бити на протестима".

И толико о онима који би о нечему да одлучују у овој земљи.

А у овој земљи одлучују грађани Србије, који највећу могућу подршку пружају председнику Вучићу. Човеку чија је мудра, рационална и одговорна политика Србију спасила и препородила. И која је сваки пут сачувала наш брод, када год је наишло невреме. Зато што се, за разлику од свих њих, Вучић никада није додворавао никаквим странцима, са које год стране долазили, већ је увек са својим народом делио шта год се дешавало.

А ови понизни шегрти странаца ће заувек остати њихове слуге које никада неће схватити да се подршка тражи од народа, у својој земљи, на изборима - навела је Николић.

БОНУС ВИДЕО - Ово је Љиљана Аксентијевић, жена коју је Курти назвао вођом терориста из Звечана!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (26)

НАГРАДА ТРИ МИЛИОНА ЕВРА: Видите који бројеви су извучени у 76. колу игре Лото