УЧЕСНИК ЂИЛАСОВОГ "ВЕЛИКОГ БРАТА" УБИО КСЕНИЈУ ПАЈЧИН: Политичари који су данас опозиција, тада нису говорили о Каписоди

Новости онлине

03. 06. 2023. у 09:46

УБИСТВО певачице Ксеније Пајчин, које је починио манекен Филип Каписода 16. марта 2010. године, потресло је Србију. Цела земља је месецима била заокупљена злочином из једног јединог разлога – и (само)убица и жртва били су познате личности. Ксенија једна од најпопуларнијих и најлепших српских певачица, а Каписода једна од највећих звезда ријалитија "Велики брат", у којем је 2009. освојио треће место.

УЧЕСНИК ЂИЛАСОВОГ ВЕЛИКОГ БРАТА УБИО КСЕНИЈУ ПАЈЧИН: Политичари који су данас опозиција, тада нису говорили о Каписоди

Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Youtube, Printscreen/Youtube, Wikipedia/Поштена употреба, Printscreen/Youtube, Printscreen/Youtube/RTS1, Printscreen/Youtube, Printscreen/Youtube, Pixabay/PellissierJP/EliElschi, Ilustracija

"Великог брата", први ријалити у историји наше земље, у Србију је довео Драган Ђилас, функционер тада владајуће Демократске странке.

Ђилас, који је у то време био сувласник продуцентске куће "Емотион", која је стајала иза "Великог брата", саградио је кућу у којој се одигравао ријалити у Пионирском граду, на месту које је служило за рекреацију деце.

О убиству се тада расправљало из свих углова. Психолози, социолози, теоретичати опште праксе… сви су имали мишљење и савет. Само о једној ствари се никад није причало. О политичкој и пословној одговорности Тадића и Ђиласа за промоцију насиља и вулгаризацију друштва.

Није о томе ни реч рекао ни Александар Вучић, најважнији човек опозиционе Српске напредне странке, у то време најпопуларније политичке партије у земљи, зато што није желео да лешинари и политизује трагедију.

Сви који су те 2010. били на власти – Тадић, Ђилас, Вук Јеремић, Мирослав Алексић, Срђан Миливојевић, Зоран Лутовац… тада су ћутали, уживали у својим позицијама, зарађивали богатство, између осталог и на насилним и вулгарним ријалитијима, ових дана на позивају на протесте и хоће на улици да руше власт.

Ћутали су тада и глумци, попут Николе Која и Драгана Бјелогрлића, који данас такође позивају на протесте.

Бестидно је да представници бившег режима данас као аргумент потежу тврдњу да је Александар Вучић одговоран за масовна убиства јер је створио "културу ријалитија".

Људи који су довели ријалити у Србију, сада за „културу насиља“ оптужују човека који чак ни ту чињеницу није желео да политички злоупотреби, из пијетета према жртвама, зати што се то једноставно не ради.

Убио мајку, па претио убиством и баки

Убиство Ксеније Пајчин није једини злочин који је починио учесник „Великог брата“. Још у новембру 2007. године Антал Скенџић, учесник прве сезоне тог ријалитија, убио је своју мајку Розалију. Кад је изашао из затвора, Скенџић је направио нови инцидент – упао је у кућу своје баке и претио јој убиством уколико му не препише некретнину.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (35)

НЕСТВАРНА СЦЕНА: Војници НАТО поздравили химну Русије (ВИДЕО)