ЈЕДИНИ КОЈИ ТРЕБА ДА СЕ ВРАТИ СИ ТИ, МИ СМО ОВДЕ СВОЈИ НА СВОМЕ Филиповић Куртију: Не треба ми веће признање од клевете оног који мрзи Србе

Новости онлине

02. 06. 2023. у 17:01

ТЗВ. косовски премијер Аљбин Курти данас је, поводом вишедневних протеста Срба на северу Косова због насилног окупирања њихових општина од стране специјалаца из Приштине и нелегитимних градоначелника, са скупштинске говорнице прозвао и означио већи број Срба као „терористе“ и „криминалце“.

ЈЕДИНИ КОЈИ ТРЕБА ДА СЕ ВРАТИ СИ ТИ, МИ СМО ОВДЕ СВОЈИ НА СВОМЕ Филиповић Куртију: Не треба ми веће признање од клевете оног који мрзи Србе

Фото: Принтскрин ТВ Пинк

Међу њима и Александра Филиповића, некадашњег шефа оперативе тзв. косовске полиције за регион север који је заједно са својим колегама 5. новембра скинуо униформу, а који се од тада више пута нашао на мети медија и политичара из Приштине.

Тим поводом, одреаговао је и сам Филиповић.

- Хвала нацистичком следбенику и вођи нацистичке групе полицајаца који ме лично или преко својих слепих следбеника јавно оптужују зато што мирно, достојанствено и поносно стојим уз свој српски народ и са гађењем посматрам насиље које спроводите над народом који не прихвата ропство и тиранију. Захвалан зато што ми не треба веће признање него клевета оног који поред нескривене мржње према Србима мрзи и своје и себе. Можда је разлог тај што се још увек није идентификовао као припадник једне нације, а можда му та спознаја коначно помогне да пронађе себе и престане да пали пламен сукоба, насиља и мржње на овим просторима - пише у саопштењу.

Филиповић даље у саопштењу наводи да Курти распирује међуетничку мржњу.

- Оптужбе које износе засноване искључиво на уметничкој слободи Куртијевих наци-следбеника које се огледају у писању филмских сценарија где, очигледно, преко мог лика сви Срби треба да буду представљени као најгори криминалци и тиме свако насиље према Србима представи као оправдано. Одавно смо вас прозрели! Знамо како оптужујете, судите и пресуђујете. Углавном на основу “рекла-казала” купљених, психички нестабилних сведока, нарко-зависника, неких албанских назови-новинара у улози тужиоца или припадника тајних служби чији је једини задатак да идентификују непокорне Србе како би се на њиховом примеру сломили остали. Комплетан српски народ називате “бесном руљом”, “фашистима” итд.  Говором мржње “Да се вратимо у Србију “ или да нас, како кажете, “Сместите у затвор” распирујете међуетничку мржњу и дајете налог да се пуца у српску децу и сваког Србина, као што су ваши специјалци то више пута чинили пуцајући у Стефана, Милоша, Миљана, Милана, Драгишу. Нажалост, једини који може негде да се врати јеси управо ти, јер смо ми на твоју велику жалост своји на своме. МИ СМО БИЛИ, ЈЕСМО И БИЋЕМО У СВОЈОЈ СРБИЈИ !!! Јадна је будућност и Албанцима и Србима са оваквим насилником! Јадна је та демократија кад је само Вјоса и ти видите на Косову и Метохији! Нанели сте непоправљиву штету! Са жаљењем, Александар Филиповић - пише на крају саопштења.  

БОНУС ВИДЕО: Ово је Љиљана Аксентијевић, жена коју је Курти назвао вођом терориста из Звечана!

(Косово онлајн)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (69)

ОВИ ПОДАЦИ НАЈБОЉЕ ГОВОРЕ: Шолакови медији данима износе неистине - Када говоре о лечењу грађана, то је нарочито опасно (ВИДЕО)