ПАНТИЋ ПИЉА: "Тепић има патолошку потребу да лаже и измишља афере"

Новости онлине

31. 05. 2023. у 20:09

ЧЛАН Председништва Српске напредне странке, Биљана Пантић Пиља, одговорила је потпредседници Странке слободе и правде Мариники Тепић на њене срамне изјаве.

ПАНТИЋ ПИЉА: Тепић има патолошку потребу да лаже и измишља афере

Foto: Printskrin/Instagram/biljana_pantic_pilja

- Срамне су изјаве Маринике Тепић, жене која чим изговори-слаже. Ако некоме треба психијатријски преглед, то је онда Мариника Тепић која има патолошку потребу да лаже и измишља афере а све на основу неких ексклузивних сазнања, по принципу, рекао ми неко.

Мариника Тепић не уме да стане, иако је сваки пут ухваћена у лажи, не преза од тога да настави да измишља по ко зна који пут.

Али шта очекивати од жене која је променила толико политичких странака, која је новинаре прогањала и истеривала из Панчева, само зато што су хтели да пишу о њеним малверзацијама док је била члан Покрајинске Владе.

Жена која је у Моровићу од кокошки видела марихуану. Жена за коју су Срби геноцидни народ. Поставља се питање зашто неко себи дозвољава да падне тако ниско и да слаже сваки пут када отвори уста? Која је цена Маринике Тепић?

Очигледно Драган Шолак добро плаћа кад се толико труди па је њен једини циљ да Шолакове телевизије добију националну фреквенцију. И ради истине, јер је Мариника Тепић слагала по ко зна који пут.

Александар Вучић је учествовао у емисији забавног, хуманитарног карактера. Драган Ђилас, председник и послодавац Маринике Тепић је довео ријалитије у Србију. Док је Александру Вучићу Србија на првом  месту, Мариники је национална фреквенција за Шолака. И то је једина истина коју виде грађани Србије - навела је Пиља.

БОНУС ВИДЕО: СРБИ ИСПРЕД ОПШТИНЕ ЛЕПОСАВИЋ - Вијоре се тробојке - слушају се патриотске песме

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (31)

ОВО ЈЕ МАЛО КО ОЧЕКИВАО! Новак Ђоковић стигао у Рим (ВИДЕО)