СТРАХ НАТО ВОЈНИКА ОД ПЕТАРДЕ: Српска листа тражи да нико не угрожава безбедност припадника КФОР-а - То је против интереса српског народа

Novosti online

30. 05. 2023. у 21:39

СРПСКА листа позвала је вечерас грађане да не угрожавају безбедност војника КФОР-а, јер свако ко то ради, ради против интереса српског народа.

СТРАХ НАТО ВОЈНИКА ОД ПЕТАРДЕ: Српска листа тражи да нико не угрожава безбедност припадника КФОР-а - То је против интереса српског народа

Фото: Новости

- Након сазнања да се у медијима појавила информација да је вечерас на војнике Кфора бачена некаква експлозивна направа у непосредној близини зграде општине Звечан, представници Српске листе су се одмах упутили на лице места и у разговору са представницима КФОР-а на терену сазнали да је у питању највероватније петарда - наводи се у саопштењу Српске листе.

Српска листа позвала је грађане да не угрожавају безбедност војника КФОР-а, јер, како истичу, свако ко то ради, ради против интереса српског народа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (17)

НИКОЛА ЈОКИЋ ПРОГОВОРИО О РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ СРБИЈЕ! Најпре о Мундобаскету, а онда и главна тема: Олимпијске игре Париз 2024!