КУРТИЈЕВА ПОЛИЦИЈА БРУТАЛНО ПРЕТУКЛА УХАПШЕНОГ СРБИНА Адвокат: Задобио повреде главе, посекотине, подеротине, хематоме по глави

Новости онлине

30. 05. 2023. у 09:55

АДВОКАТ Предраг Миљковић, који заступа јуче у Звечану ухапшеног Душана Обреновића, изјавио је да је његов клијент брутално претучен од стране тзв. косовске полиције.

КУРТИЈЕВА ПОЛИЦИЈА БРУТАЛНО ПРЕТУКЛА УХАПШЕНОГ СРБИНА Адвокат: Задобио повреде главе, посекотине, подеротине, хематоме по глави

Фото: Новости

- Синоћ сам касно ангажован од стране породице, и посетио сам га у полицијској станици у јужном делу Митровице. Душан Обреновић је страшно претучен јуче од стране Косовске полиције приликом хапшења, а како он каже, и приликом увођења у полицијску станицу. Он је задобио разне повреде главе, посекотине, подеротине, хематоме по глави. Страшно и брутално је претучен. Он је толико претучен да се скоро, да извинете, готово унередио. Он ми је синоћ рекао да су га тукли и овде у општинској згради када су га ухапсили - рекао је Миљковић.

Он је додао да се Обреновићу на терет ставља кривично дело "позивање на отпор и угрожавање лица под међународном заштитом".

- Ја разумем да неко може бити осумњичен, ухапшен, али да буде онако претучен, онако зверски претучен... Овим путем позивам међународну заједницу, позивам полицију, правосуђе, да имају један увид, да виде шта се ради и да се овоме стане на крај. Молим вас да сви разумете да је Душан Обреновић један млад човек који је био ту да изрази један миран протест, али да онако буде претучен у 21. веку нико не заслужује. Прегледан је од стране лекара, и чак је и лекар, колико сам успео да прочитам, написао да је потребно консултовати хирурга. Нисам сигуран да је хирург консултован - додао је Миљковић.

Миљковић је нагласио да је управо кренуо да обиђе Обреновића и да види у каквом је стању и да од синоћ није задобио нове повреде.

Како је додао, Обреновићу је одређено полицијско задржавање од 48 сати, а од тужиоца зависи да ли ће бити изведен пред суд.

Обреновића су ухапсили припадници Кфора, који су га након тога предали тзв. косовској полицији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

НИ ВИ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ЗАУСТАВИТЕ СМЕХ: Водитељка доживела напад СМЕЈАЊА усред живог програма (ВИДЕО)

НИ ВИ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ЗАУСТАВИТЕ СМЕХ: Водитељка доживела напад СМЕЈАЊА усред живог програма (ВИДЕО)

СУЗАН Даубнер, чувена немачка телевизијска водитељка Дневника на АРД телевизији и особа која већ 24 године презентује вести, доживела је у среду тежак напад смејања усред живог програма.

30. 09. 2023. у 18:05

Коментари (18)

ОВО ЈЕ ТЕМПИРАНА БОМБА Немци зауставили аутобус из Босне и остали у шоку - одмах искључен из саобраћаја, путници се сналазили