МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

Novosti online

28. 05. 2023. у 21:22

ЗАГРЕБ, део политичког Сарајева, део политичке Подгорице и Приштина желе по сваку цену да дође до промене власти у Србији, рекао је председник Србије Александар ВУчић у Хит Твиту.

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

Фото: Пинк Принтскрин

- Не раде они ово због Александра Вучића. Нисам ја мета. Мета је Србија - казао је он и упитао: - Шта мислите због чега је неко у Загреби или у Приштини заинтересован да дође до свргавања власти на протестима?

Он истиче да се поставља питање зашто је то њихов интерес.

- Зато што је Србија лоша? Па би Приштина и Загреб желели финију, бољу и лепшу Србију. Верујете ли у то? То би њима била само она Србија која неће да штити наш народ на Косову и Метохији или која не би била регионално конкуретна, да представља регионалну крпу и последња економска рупа на свирали Западног Балкана као у време Бориса Тадића - рекао је Вучић.

Истиче да ће се наставити притисак споља због КиМ и независне политике Србије. Због тога ће желети да га ослабе, тврди Вучић.

- Радиће све што је потребно да би могли да припремају за будућа времена неке друге који би служили њиховим интересима - рекао је председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАПЕТА СИТУАЦИЈА НА КиМ: Сви прилази Бањској и даље блокирани - Јариње и Брњак затворени

НАПЕТА СИТУАЦИЈА НА КиМ: Сви прилази Бањској и даље блокирани - Јариње и Брњак затворени

У СЕЛО Бањска, у општини Звечан, ни јутрос се не може ући ни изаћи. Сви прилази су блокирани јаким полицијским снагама, а још увек није познато када ће бити одблокирани.

25. 09. 2023. у 09:43

ЧЕКАМ ДА СЕ ОПЕТ НАПИЈЕ И ДА МЕ ОВАЈ ПУТ УБИЈЕ: Језива исповест супруге славног хрватског спортисте

"ЧЕКАМ ДА СЕ ОПЕТ НАПИЈЕ И ДА МЕ ОВАЈ ПУТ УБИЈЕ": Језива исповест супруге славног хрватског спортисте

Јавност у Хрватској још је згрожена вешћу да је њихов прослављени рукометаш Денис Бунтић крвнички претукао супругу, а још је шокантнија вест да је он пуштен из притвора уз забрану приласка супрузи.

25. 09. 2023. у 10:10

Коментари (130)

ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ БИО ДУХОВИТ: Шта је рекао човеку који је тврдио да му се указала Богородица - а тек анегдота са пијанцем