МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

Novosti online

28. 05. 2023. у 21:22

ЗАГРЕБ, део политичког Сарајева, део политичке Подгорице и Приштина желе по сваку цену да дође до промене власти у Србији, рекао је председник Србије Александар ВУчић у Хит Твиту.

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

Фото: Пинк Принтскрин

- Не раде они ово због Александра Вучића. Нисам ја мета. Мета је Србија - казао је он и упитао: - Шта мислите због чега је неко у Загреби или у Приштини заинтересован да дође до свргавања власти на протестима?

Он истиче да се поставља питање зашто је то њихов интерес.

- Зато што је Србија лоша? Па би Приштина и Загреб желели финију, бољу и лепшу Србију. Верујете ли у то? То би њима била само она Србија која неће да штити наш народ на Косову и Метохији или која не би била регионално конкуретна, да представља регионалну крпу и последња економска рупа на свирали Западног Балкана као у време Бориса Тадића - рекао је Вучић.

Истиче да ће се наставити притисак споља због КиМ и независне политике Србије. Због тога ће желети да га ослабе, тврди Вучић.

- Радиће све што је потребно да би могли да припремају за будућа времена неке друге који би служили њиховим интересима - рекао је председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (130)

НЕСТВАРНА СЦЕНА: Војници НАТО поздравили химну Русије (ВИДЕО)