КУРТИЈЕВ ГРАДОНАЧЕЛНИК ДОШАО ДА ПРЕУЗМЕ НЕЛЕГАЛНУ ФУНКЦИЈУ: Албанска шарада у српским општинама, окачили заставу тзв. Косова (ФОТО, ВИДЕО)

Д.З.

19. 05. 2023. у 10:54

У СЕВЕРНОЈ Митровици уочи одржавања седнице локалне Скупштине на којој би требало да Куртијев градоначелник Ерден Атић положи заклетву, појачано је присуство тзв. косовске полиције.

КУРТИЈЕВ ГРАДОНАЧЕЛНИК ДОШАО ДА ПРЕУЗМЕ НЕЛЕГАЛНУ ФУНКЦИЈУ: Албанска шарада у српским општинама, окачили заставу тзв. Косова (ФОТО, ВИДЕО)

Фото: Д. З.

Тзв. косовска полиција је присутна испред зграде општине, али и велики број новинарских екипа.

Насилно преузимање општина на северу Косова и Метохије, после нелегитимних избора, на којима је гласало свега 13 наших сународника, биће спроведено данас.

Према информацијама које је обелоданио председник Србије Александар Вучић, представници Приштине намеравају да у згради у Косовској Митровици одрже конститутивне седнице за три општине и изаберу лажне градоначелнике.

Како је најављено, седница би требало да почне у 11 сати, а након полагања заклетве Атић би требао да се обрати медијима.

Застава тзв. Косова на прозору зграде општине Северна Митровица

Кроз прозор зграде општине Северне Митровица, где је најављено да ће Куртијев градоначелник положити заклетву, застава тзв. Косова је скинута, али је убрзо поново постављена. Очекује се да Ердан Атић ускоро положи заклетву у згради општине Северне Митровица.

Фото: Новости

Око саме зграде повећано је присуство тзв. косовске полиције, а догађај прати велики број медијских екипа. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

НЕСТВАРНА СЦЕНА: Војници НАТО поздравили химну Русије (ВИДЕО)