НЕЧУВЕН ПОТЕЗ КУРТИЈА: У бирачке одборе уместо Јаблановићевих активиста шаље - полицајце?!

Новости онлине

22. 04. 2023. у 13:30

У ИЗБОРНОМ инжењерингу који спроводи Аљбин Курти дешавају се гротескни потези, па ће тако уместо активиста Партије косовских Срба Александра Јаблановића, који је повукао кандидатуру, у бирачким одборима бити заступљени - полицајци?!

НЕЧУВЕН ПОТЕЗ КУРТИЈА: У бирачке одборе уместо Јаблановићевих активиста шаље - полицајце?!

Фото Танјуг/АП

Према незваничним сазнањима "Новости", пре око сат времена, у Приштини, одржан је састанак између представника Централне изборне комисије" (ЦИК) тзв. Косова и Министраства унутрашњих послова и Агенције за цивилну регистрацију, на којем је тема била Јаблановићево повлачење са избора, као и решавање насталих проблема у бирачким одборима из којих су се повукли његови чланови

После дужег већања изнађена је "оригинална идеја", незабележена у модерној историји политичких система. Наиме,  договорено је да се активисти ПКС надоместе службеницима из редова Министарства унутрасњих послова и Агенције за цивилну регистрацију Косова који це бити упућени на север КиМ, током сутрашњег дана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

УБИЈЕН АНТОН ИГОШИН: Репрезентативац погинуо у Украјини