"ЈА САМ ГА МОЛИО ДА ТО НЕ РАДИ" Вучић коментарисао пресуду Драгану Вучићевићу - "Много чудних ствари има у нашем правосуђу"

Новости онлајн

01. 04. 2023. у 12:17

ПРЕДСЕДНИК Србије АлександарВучић присуствовао је отварању деонице пута Нови Београд - Сурчин, а том приликом коментарисао је пресуду главном и одговорном уреднику Информера Драгану Ј. Вучићевићу.

ЈА САМ ГА МОЛИО ДА ТО НЕ РАДИ Вучић коментарисао пресуду Драгану Вучићевићу - Много чудних ствари има у нашем правосуђу

Foto: Tanjug

- Мислио сам да је то неслана шала, онда сам синоћ позвао Вучићевића када сам завршио своје обавезе, и видим да је он одлучан да свој протест изрази на тај начин што ће да иде у затвор. Ја не могу да критикује лично судије јер бих тиме рушио институције Србије, али много чудних ствари има у нашем правосуђу, додворавања, много велики утицај странаца. Неке медијске куће никада не могу да добију осуђујућу пресуду без обзира шта кажу, а они за које се говори да све контролишу добијају бесмислене казне. Ја се надам да се то некако превазиђе, јер је то лоше за земљу, ја сам га молио да то не ради, рекао да ћу платити ја, да је то једна плата, али је он решио да тиме покаже да се тиме бори за своје принципе и да покаже колико је то бесмислено. Ја сам зато одлучио да никога не тужим, јер када бих тужио све који мене туже и који кукају да су прогоњени, а лажу и измишљају, -али онда је све то бесмислено, ништа друго не бих ради. То ће лоше да одјекне - рекао је Вучић. 

- Нећу да улазим у предмет, али имате један други случај, где је један човек, где Вучићевић одговраа зато што га је назвао лудим, претио силовањем свим чланицама СНС-а, функционер Двери, њега је Вучићевић назвао лудим. И он треба због тог лудака да одговара. Неки из Двери из Тговишта, ево ја ћу да кажем да је тај болесник.  Шта год да изговорите ништа нисте претерали. И због тога што би тај да силује жене Вучићевић треба да иде у затвор. Свашта сам и животу видео, то нисам - рекао је Вучић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (1)

ПИКСИ И ТАДИЋ, ЛИЦЕМ У ЛИЦЕ: Ево шта се десило на тренингу фудбалске репрезентације Србије! (ВИДЕО)