"ДРЖАВА НИЈЕ ИГРАЧКА ЗА ТВИТЕР МАНЕКЕНЕ": Петковић о кривичној пријави против Вучића коју су поднели Двери, Нова ДСС, Заветници и ПОКС

Novosti online

31. 03. 2023. у 16:44

ПЕТАР Петковић, директор канцеларије за КиМ, реаговао је поводом кривичне пријаве коју су данас поднели Двери, Нова ДСС, Заветници и ПОКС против председника Србије Александра Вучића.

ДРЖАВА НИЈЕ ИГРАЧКА ЗА ТВИТЕР МАНЕКЕНЕ: Петковић о кривичној пријави против Вучића коју су поднели Двери, Нова ДСС, Заветници и ПОКС

Фото Танјуг

- Јадна би била Србија ако би икада ова група најподмуклијих и најбеспризорнијих политичких профитера дошла у прилику да о било чему одлучује. Држава није играчка за твитер манекене, а политика није забава за овакве неозбиљне и неодговорне типове - написао је Петковић и додао:

- Време ће показати колико је Србија, као ретко у својој историји, имала среће што је у тренуцима великих државних и националних изазова на свом челу имала председника Александра Вучића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (83)

СВЕТ ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Новак Ђоковић и Карлос Алкараз изашли на вечеру пред међусобни меч који ће пратити цела планета (ФОТО/ВИДЕО)