ГЛИШИЋ: Избора се не плашимо, велико интересовање за Народни покрет

Novosti online

29. 03. 2023. у 15:41

ПРЕДСЕДНИК Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић изјавио је данас да се његова странка не плаши избора и да су локални, покрајински и парламентарни избори следећи, као и да ће СНС кренути у процес унутарстраначке дебате по питању оснивања најваљеног Народног покрета за државу.

ГЛИШИЋ: Избора се не плашимо, велико интересовање за Народни покрет

Фото: Танјуг

Избора се не плашимо, велико интересовање за Народни покрет

Глишић је изјавио да се његова странка не плаши избора и да су локални, покрајински и парламентарни избори следећи, као и да ће СНС кренути у процес унутарстраначке дебате по питању оснивања најваљеног Народног покрета за државу.

- Ако мене питате и већину СНС, избори могу већ у недељу да се одрже. Избори су били пре мање од годину дана где су грађани јасно исказали коме дају поверење. Имамо жељу да им покажемо, да на изборе изађемо што пре. Убеђен сам да грађани желе, мир стабилност, економски напредак - рекао је Глишић и додао да је његов и став 90 одсто СНС да се на изборе иде одмах.

Глишић је рекао и да ће људи који доносе одлуку о томе донети најмудрију одлуку, као и да опозиција мора да одлучи да ли жели изборе или не.

- Ако неко мисли да је тема блокирање локалне самоуправе и малтретирање људи, онда морамо да питамо грађане шта о томе мисле. Избора се не плашимо и Александар Вучић је добио највећи могући легитимитет - рекао је Глишић.

Говорећи о Народном покрету за државу, Глишић је рекао да ће о том питању почети унутарстраначка дебата.

- Стављамо то на своје ноге, дефинишемо, прикључиваће се људи, интересовање је заиста неверованто и једва чекам да поченемо да разрађујемо ту идеју и мислим да је и председник неколико пута рекао да ћемо то дефинисати до наше скупштине 27. маја - рекао је Глишић и додао да ће тада имати јасније и прецизније податке.

Такође, новинари Н1 покушали су да испровоцирају Глишића и покушали су да га увреде питањем за Убљане како они могу да раде у Крушику, али је на крају новинар направио гаф и поистоветио Умку и Уб.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

ЗАГРЕБ, део политичког Сарајева, део политичке Подгорице и Приштина желе по сваку цену да дође до промене власти у Србији, рекао је председник Србије Александар ВУчић у Хит Твиту.

28. 05. 2023. у 21:22

Коментари (310)

ХРВАТИ СЕ НАДАЈУ ПАДУ ВУЧИЋА, А ОВЕ РЕЧИ ВЛАДИКЕ СЕРГИЈА СВЕ ГОВОРЕ: Док год распињу Александра Вучића, знам да нам је добро кренуло (ВИДЕО)