"ПУЦА ОД МУКЕ И СТРЕСА НАТО ГЕНЕРАЛ" Терзић: Поношу смета свако јачање српских оружаних снага

Novosti online

27. 03. 2023. у 10:50

ЈЕДИНА референца НАТО слуге Здравка Поноша јесте разарање српске војске по лиценци страних служби које су га за то школовале, те му сходно томе смета свако јачање српских оружаних снага као и попуњавање наших специјалних јединица, изјавио је члан Председништва Српске напредне странке Милош Терзић.

ПУЦА ОД МУКЕ И СТРЕСА НАТО ГЕНЕРАЛ Терзић: Поношу смета свако јачање српских оружаних снага

Фото: Српска напредна странка

- Ништа неочекивано од другосрбијанског генерала, заслужног за укидање најславнијих јединица српске војске, укључујући и легендарни Приштински корпус, што му Срби са КиМ никада неће заборавити и опростити. Уз то је понижавао српске официре и био један од најзаслужнијих за предају нашег војног руководства у Хаг. Ловио је Понош оне који су се часно борили за КиМ и бранили Србију, и понизно их испоручио својим шефовима и то у кесама и пиџамама, без налога и знања њихових породица - додаје Терзић.

- Све што је Понош као главни представник страних амбасада успео да испреговара током своје "војне" и политичке каријере, јесу станови и гараже на Врачару. То је била његова цена за дезертерство из родног Книна када је оставио своје земљаке на милост и немилост усташама. Исто се тако кукавички понео и када су нам убијали народ на КиМ током погрома 2004. године, јер станови и гараже на Врачару су му ипак били једини приоритет и тако доказао да га је увек било баш брига за наш народ. Опет је дошао у своје природно окружење па сходно томе формира антисрпски блок, јер за друго и није способан, а и да јесте, ментори из страних амбасада не би му дозволили. Недостаје му време досовског лудила када су он и њему слични уништавали Србију војно, економски и политички, зарад личних интереса - наводи члан Председништва СНС.

- Пуца од муке и стреса НАТО генерал, јер је Александар Вучић оснажио српску војску и спречио њено уништење, што је био задатак Здравка Поноша. Боли га и то што је Вучић по питању КиМ одбранио српске националне интересе и сачувао мир што ће нам омогућити да се и у будућности радујемо економским и политичким победама уз додатно снажење наше армије и то никакви НАТО генерали и слуге попут Поноша неће моћи да промене - закључује Терзић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

ЗАГРЕБ, део политичког Сарајева, део политичке Подгорице и Приштина желе по сваку цену да дође до промене власти у Србији, рекао је председник Србије Александар ВУчић у Хит Твиту.

28. 05. 2023. у 21:22

Коментари (528)

УЗДРМАЛИ СМО ВУЧИЋА, ДОШАО МУ ЈЕ КРАЈ: Уредник портала Телеграфи из Приштине радује се протестима у Београду