ВУЧИЋ ПОЗВАО СВЕ ГРАЂАНЕ: 22. априла у Батајницу - биће приказано наше наоружање

Novosti online

26. 03. 2023. у 10:47

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић позвао је све грађане Србије да 22. априла дођу у Батајницу, где ће бити приказано све што имамо од наоружања.

ВУЧИЋ ПОЗВАО СВЕ ГРАЂАНЕ: 22. априла у Батајницу - биће приказано наше наоружање

Фото: AP Photo/Darko Vojinovic

- Све, од наших Нора, дронова, све што имамо. Авиони, хеликоптери, ФК-3. Поносан сам и што видим да добро иде конкурс за специјалце. Они ће примати свакако више од 2000 евра, то је велика снага за нас. То нису само пешадијске специјалне јединице, биће у широј подршци и тенкисте, и механизоване јединице. Наша војска снажи, биће много јача, пријављује се велики број младих људи, углавном са југа Србије. Имамо повећан број људи и из Шумадије, и западне и источне Србије. Најмање из Београда и Војводине, ту су људи богатији. Прве плате ће примити у августу, па идемо на нови конкурс. Без војске сте ништа, и будете само ловина за лешинаре - каже председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (279)

ТАЈНОВИТЕ СМРТИ ГЛУМАЦА: Били су близанци - један се утопио, за другог су везане језиве приче