ГРЕНЕЛ ПОРУЧИО БЛИНКЕНУ: Нико није потписао "споразум" – озбиљно

Novosti online

22. 03. 2023. у 21:31

БИВШИ специјални изасланик некадашњег председника САД Доналда Трампа за Западни Балкан Ричард Гренел реаговао је поводом изјаве америчког државног секретара Ентонија Блинкена који је написао да САД поздрављају постизање споразума између Београда и Приштине, наводећи да нико није потписао споразум.

ГРЕНЕЛ ПОРУЧИО БЛИНКЕНУ: Нико није потписао споразум – озбиљно

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

- Нико није потписао "споразум". Озбиљно - навео је Гренел на Твитеру.

Он је то написао коментаришући поруку Блинкена да "САД поздрављају договор који су (тзв.) Косово и Србија постигли" у Охриду.

- Поносни смо што подржавамо споразум и остајемо привржени напретку у европској и евроатлансткој интеграцији - навео је Блинкен.

sputnikportal.rs

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (1)

ПОСКОК НАЂЕН У ДВОРИШТУ КОД АЛЕКСИНЦА: Стручњаци имају корисне савете за власнике кућа