ПЕТКОВИЋ О ОПОЗИЦИЈИ: "Знају да Вучић ништа није потписао, али им је Курти дражи и ближи"

Новости онлине

20. 03. 2023. у 15:39

ДИРЕКТОР Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић рекао је данас да опозицију не занимају ни ванредни избори ни референдум на који позивају, већ, како истиче, само да "Вучићу сломе кичму како би наставили да крчме Србију".

ПЕТКОВИЋ О ОПОЗИЦИЈИ: Знају да Вучић ништа није потписао, али им је Курти дражи и ближи

ФОТО КАНЦЕЛАРИЈА ЗА КИМ

- Српску опозицију не занимају ни ванредни избори, ни референдум на које у медијима позивају, ни то што Александар Вучић ништа није потписао у Охриду и што јасно говори да нема признања тзв. Косова, нити столице у Уједињеним нацијама. Њих занима само да Србији и Вучићу сломе кичму да би могли да наставе да крчме Србију и тргују српским националним интересима, као што су то годинама чинили на штету српског народа на Косову и Метохији - казао је Петковић.

Он додаје да је јасно да је делу опозиције крив Вучић што не могу да га натерају да стави потпис тамо где би се они потписали великим словима, што је Србија данас економски снажна, што је издејствовао 27 отпизнавања самопроглашеног Косова, као и да "они у опозицији имају "резултате" само када се говори о корупционашким аферама".

- Нека се нико не заварава, знају и Бошко Обрадовић и Вук Јеремић шта је истина и да Србија на челу са Вучићем ништа није потписала, али им је Аљбин Курти и дражи и ближи, па би да га подрже бар из Београда кад се већ у Приштину вратио обешеног носа и необављеног посла – нити са признањем, нити са потписаним споразумом - рекао је Петковић, и закључио:

- И то је оно што тишти Обрадовића и Јеремића и остале, јер су Бога молили да Вучић нешто потпише, па да на томе политички покушају да лешинаре. Само су се заиграли када их је Вучић матирао јавно читајући и објављујући текст имплементационог плана, а претходно и Еу предлога, јер он ништа не крије од свог народа, па сада од муке не знају више ни шта да му замере, па призивају изборе, а Бога моле да их не буде.

БОНУС ВИДЕО: ВУЧИЋ - Нећу признати тзв. Косово

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (134)

ИСТОРИЈСКО ПОВЕЋАЊЕ ПЕНЗИЈА: Председник најавио фантастичне вести - ево и колико ће бити