ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је на конференцији и о лажним патриотама.

Коментари (154)

Ivana

19.03.2023. 12:51

Zahvaljujući Vučiću, ne samo što je 27 država povuklo priznanje lažne,tzv.Republike Kosovo, već je Srbija i dalje u igri , KiM je i dalje u sastavu Srbije i tako će i ostati dokle god je on na vlasti. Opozicija svojim lažima može da pokuša, ali ne može da negira i sakrije tu istinu.

Nikola

19.03.2023. 12:52

Znači, antidržavna ekstremistička koalicija najavljuje blokadu institucija Republike Srbije! Otvoreno govore kako će činiti krivična dela i pozivaju ljude da im se u tim aktima nasilja priključe! Molim pravosudne organe da reaguju na ove ekstremističke najave!

Olja

19.03.2023. 12:54

Kukavice i lažne patriote unose razdor i nemir svojim lažima. Niti su oni zaslužni za bolji položaj koji danas Srbija ima u pregovorima, niti je Vučić potpisao bilo šta, niti će se priznati nezavisnost lažne države, niti će se pristati na n jeno čansvo u UN., niti se odričemo našeg KiM. Nije narod zaboravio kako je tadašnja vlast, a današnja opozicija ćutke dozvoljavala progon, stradanje, kako su izmestili pregovore iz UNa, kako su igrali na ruku šiptarskih terorista.

Ognjena

19.03.2023. 12:57

Kako ih nije sramota da se pozivaju na ono za šta je Vučić zaslužan, a da ga pri tom lažno optužuju i šire dezinformacije, vode prljavu propagandu i rade na štetu Srbije. Za vlast su prodali dušu đavolu, a prodali bi i nas i zato su danas tu gde su, u opoziciji mada ni tu ne zaslužuju da budu, izdajnici.

Milica

19.03.2023. 12:57

Opozicija pošto nema nešto svoje čime može da se pohvali, prisvaja tuđe. Sve što su mogli su pokrali ili uništili. Sada kada je Srbija ponovo jaka, oni bi da dođu i ponove ono što su radili dok su bili na vlasti. Neće moći, nema ništa od toga.

Nikola

19.03.2023. 12:58

Jača pozicija Srbije, 27 povučenih priznanja, sve je to zasluga Vučićeve politike i njegove jačine kao lidera i političara, kao čoveka koji je, za razliku od opozicionara, iskreni patriota i borac za svoju zemlju i svoj narod.

Milovan

19.03.2023. 13:01

Lažne patriote nisu ispunile svoj san o kapitulaciji i predaji Vučića u Ohridu,pa ne znaju šta će od muke.Za vreme njihove vlasti ništa nije izgrađeno,Srbija je osiromašena i pokradena ,dok se sada ubrzano razvija i raste.

Sima

19.03.2023. 13:02

Da je kojim slučajem opozicija ostala na vlasti, KiM bi odavno bili prodati i Srbija bi bila gubitnik. Danas je situacija potpuno drugačija i sve više se preokreće i u našu korist, a sve to zahvaljujući Vučiću i njegovim mudrim političkim potezima i odlukama.

Novica

19.03.2023. 13:02

Još jednom je Vučić istinom demaskirao sve laži i prljavštinu kojom se opozicija služi. Srbija danas ima jačinu i nije glineni golub niti nešiji poslušniok, već zemlja koja ima svoje interese koje principijelno štiti. Ne radimo po tuđem nalogu i ne borimo se za tuđu korist, već za dobrobit našeg naroda.

Bojana

19.03.2023. 13:04

Dokle idu ti beskičmenjaci iz opozicije da se danas pozivaju na nešto što je isključiva zasluga Aleksandra Vučića. U njihovo vreme, ne samo što nije bilo povlačenja priznanja, nego je Srbija bila na ivici da izgubi deo svoje vekovne teritorije. Odakle im onda pravo da se danas busaju u grudi i glume nekakve patriote, dušebrižnici bez trunke stida i savesti.

Jovana

19.03.2023. 13:11

Opozicija ništa dobro nije učinila, naprotiv, unazadili su Srbiju u svakom pogledu. Niti su šta uradili i izgradili, niti su ljudi živeli dobro, niti su se borili za KiM - borili su se za svoj džep i za interese svojih nalogodavaca sa Zapada. Vučiću treba da budemo zahvalni što se ovako bori za Srbiju i svoj narod, što ne odustaje od toga da naša zemlja ostane sačuvana i postane još snažnija i modernija evropska zemlja.

Maja

19.03.2023. 13:13

Lažne patriote, licemeri i prodane duše ni ne shvataju koliko ih narod prezire, koliko su jasne svima njihove namere i što više lažu o Vučiću, što ga više napadaju, to više sebe degradiraju i srozavaju se u očima naroda.

Boris Spasic

19.03.2023. 13:15

Veliko je cudo to sto zuti prave proteste pozivaju na destrukciju i nasilje trude se svim silama da svaku Vucicevu rec skrnave ali je fascinantno kako predsednik Vucic sa par pitanja istine obori celu njihovu propagandu

Jasmina

19.03.2023. 13:55

Predsednik je jasno dao svima do znanja da nema nicega sto je danasnja opozicija uradila dok su bili na vlasti sem korupcija i losih poteza koji su imali katasrofalne posledice i po Srbiju i po Srbe na KiM.Danas se isti ti pokusavaju kititi tudjim perijem donoseci zakljucke i resenja na osnovu uspeha tudje politike u ovom slucaju politike predsednika Vucica koji je uspeo da postigne 27 otpriznavanja KiM kao nezavisne drzave.

Jasna

19.03.2023. 14:01

Uradili su oni dosta posla u Srbiji ali posla koja su samo licno njima doneli dobra i velika bogatstva a sto se tice puteva,bolnica,skola itd.tu su se bas pokazali unistili su sve sto su mogli i obezvredili tako da su njihove tajkunske gazde mogle da dodju i da kupe sve za male pare ponasajuci se kao toboze spasioci unistenih ustanova.