ДА СРБИ НА КиМ БУДУ БЕЗБЕДНИ: Вучић о приоритетима наше земље

Novosti online

19. 03. 2023. у 11:47

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је да је за Србију првенствено важно да креирамо амбијент да Срби на КиМ буду безбедни.

ДА СРБИ НА КиМ БУДУ БЕЗБЕДНИ: Вучић о приоритетима наше земље

Фото: Д. Миловановић

- Под два да наш народ свуда где живи има мир. И под три да увек сачувамо своју државу и поштујемо Устав. То није увек лако постићи, посебно пошто су спољни притисци такви да би вас водили на то да се овог трећег одрекнете. Јасно сам им рекао да то нећу урадити док сам председник - казао је председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (176)

ЉУДИ, ПРИМИТЕ ЋУСТИЋА, МАТОР ЈЕ, НЕМА ВРЕМЕНА Глумац се присетио како је уписао Академију