АЏИЋ СЕ ОГЛАСИО НАКОН ШТО ЈЕ ПУШТЕН ДА СЕ БРАНИ СА СЛОБОДЕ: "Хвала свима на подршци, посебно Влади Србије на гаранцијама и помоћи"

Новости онлајн

06. 03. 2023. у 19:15

МИЉАН Аџић из Звечана изашао је данас из притвора после три месеца и већ се налази код куће са својом породицом. Кратко је поручио да се осећа добро и да је захвалан свима који су били уз њега и његову породицу.

АЏИЋ СЕ ОГЛАСИО НАКОН ШТО ЈЕ ПУШТЕН ДА СЕ БРАНИ СА СЛОБОДЕ: Хвала свима на подршци, посебно Влади Србије на гаранцијама и помоћи

Фото: Фацебоок

- Код куће сам, добро сам. Желим да се захвалим свима који су били уз мене и уз моју породицу у претходном периоду, а посебно Влади Србије много хвала на гаранцијама које је дала за мене и због свега што је учинила - поручио је Аџић за "Косово онлајн".

Аџић је један од тројице Срба ухапшених децембра прошле године после чијег хапшења су уследиле барикаде на северу Косова. Он се терети за наводни напад на службено лице, а ухапшен је 9. децембра на административном прелазу Јариње када се са супругом и малолетним дететом враћао из централне Србије.

Крајем децембра из притвора пуштен је Дејан Пантић, а очекује се да и Слађану Трајковићу буде допуштено да се брани са слободе.

БОНУС ВИДЕО:

ЛИЦЕМЕРЈЕ - СНИМАК ИЗ 2004. ГОДИНЕ: “Патриоте” певају Грачаници, док на КиМ уништавају српске цркве

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ЈУН, ЈУЛ И АВГУСТ: У јулу температуре испод 25 степени, од 10. августа топлотни талас