ВРХУНАЦ ПОЛИТИЧКОГ МАРИФЕТЛУКА РАДЕ ТРАЈКОВИЋ: Побијена свака лаж на рачун председника Вучића

Новости онлине

08. 02. 2023. у 21:06

ДИРЕКТОР Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић поручио је председници "Европског покрета Срба са Косова" и саветници Аљбина Куртија да ниједна лаж коју је изговорила против председника Александра Вучића неће спрати њена недела и нечисту савест.

ВРХУНАЦ ПОЛИТИЧКОГ МАРИФЕТЛУКА РАДЕ ТРАЈКОВИЋ: Побијена свака лаж на рачун председника Вучића

Фото Н. Скендерија

- Оволику количину лажи Раде Трајковић изговорену на једном месту на тајкунској телевизији ни пас са маслом не би појео. Лаж да је Вучић предао имовину представља врхунац политичког марифетлука Раде Трајковић. Како је могао неко да преда имовину такозваном Косову, када нико ништа није ни потписао, ни договорио по том питању, а нити ће и у будућности. Питање имовине буквално није ни дошло на дневни ред у Бриселу, јер Приштина одбија да разговара на ту тему - истакао је Петковић.

Директор Канцеларије за КиМ истиче да би Ради Трајковић, када говори о полицијским базама, боље било да погледа себе, јер су, како каже, она и њен сарадник Ненад Рашић дозволили Куртијеву експропријацију на северу.

- Управо је Рашић тај који је са обе руке гласао за ту одлуку Аљбина Куртија, тако да нека Рада не оптужује друге за њена недела. Она је једина Српкиња која на сва уста хвали Куртија који отима српску земљу и њеног Рашића Курти води за руку. Лаж је и да је у Бриселу договорена такозвана војска Косова и то само незналица може да изговори. Једина оружана снага на КиМ према Резолуцији 1244 јесу снаге КФОР-а. Нема сумње да би Рада Трајковић са обе руке гласала за формирање тзв. војске Косова и то је њој и њеном шефу Рашићу и био план када су хтели да отму места посланика Српске листе - наводи он.

Петковић је додао и да је оно што је договорено у Бриселу јесте да на северу буде српска полиција.

- И док су били снажни притисци да регион север обухвати општине Јужну Митровицу, Вучитрн и Србицу и тиме се промени етничка структура на северу, захваљујући председнику Александру Вучићу регион север је обухватио само српске општине на северу, што значи 98 одсто Срба у полицији - наводи директор Канцеларије за КиМ, и додаје:

- А то што Рада као и њен газда Курти данас о Оливеру Ивановићу причају у суперлативима, неће сакрити истину да је Рада док је била у Српском националном већу све најгоре говорила о Оливеру. Да не говоримо тек да га никада није посетила док је био у затвору заточен, за разлику од Вучићевог сина и Марка Ђурића који су га обилазили. Ниједна лаж коју данас изговори против председника Вучића неће спрати Радина недела и нечисту савест. Лаж остаје лаж заувек!

БОНУС ВИДЕО: ОТИМАЈУ НАМ ДЕДОВИНУ, А ВРЕБАЈУ И СНАЈПЕРИМА - Срби код Лепосавића одлучни у намери да одбране своје

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (110)