ЗАВРШЕН САСТАНАК: Премијерка и министри из редова СНС напустили Председништво након разговора са Вучићем (ФОТО/ВИДЕО)

М.С.

07. 02. 2023. у 12:27 >> 13:49

У Председништву Србије завршен је састанак председника Александра Вучића са премијерком Аном Брнабић и министрима из реда СНС, који су напустили зграду око 13. 45 минута.

ЗАВРШЕН САСТАНАК: Премијерка и министри из редова СНС напустили Председништво након разговора са Вучићем (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Д. М.

Министри нису желели да дају изјаве новинарима, а председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић је додао да ће то учинити други пут. 

Премијерка Ана Брнабић и министри из редова СНС дошли су данас око 12 часова у Председништво Србије где треба да се састану са председником Александром Вучићем

11:50 Пристижу министри

У Председништво су стигли Никола Селаковић, Дарија Кисић, Горан Весић, Зоран Гајић, Милош Вучевић, Маја Гојковић, Михаило Јовановић, Ирена Вујовић, Јелена Беговић, Јелена Танасковић, Александар Мартиновић, Синиша Мали, Маја Поповић, Томислав Момировић. Дошли су и председник парламента Владимир Орлић, као и председник Извршног одбора СНС Дарко Глисић.

- Имали смо јуче састанак са председницом владе Аном Брнабић, где смо јако негативно реаговали на одређена дешавања у Скупштини. Док се председник Републике борио и изборио за наш народ на КиМ, зауставио 'Олују' на КиМ и нове погроме - да ли смо имали подршку од наших партнера - рекао је јутрос Момировић.

"Имали смо јуче састанак са премијерком Аном Брнабић, били смо јако негативно реаговали на одређена дешава у Скупштини Србије (током седнице о Косову и Метохији)", рекао је Момировић за Радио телевизију Србије.

"Разочаран сам понашањем Социјалиста..."

Он је нагласио да се Вучић борио за народ на Косову, и додао да ће у наредном периоду бити речи да ли је та политика имала адекватну подршку.

Како су медији јавили јуче, позивајући се на незванична сазнања, Вучић је на састанку врха СНС рекао да је та странка на заседању Скупштине Србије била усамљена у одбрани државних интереса.

"Веома сам разочаран понашањем социјалиста, који су били негде између, желећи да се додворе свима", рекао је такође Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА: Пронађена у близини православне цркве у Винковцима - Срби обешени о дрво (ФОТО)

ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА: Пронађена у близини православне цркве у Винковцима - Срби обешени о дрво (ФОТО)

У БЛИЗИНИ православне цркве у Винковцима пронађена је језива фотографија на којој је написано "Serbian family tree" (српско породично стабло), а на којој су нацртани лешеви обешени о дрво, саопштила је Драгана Јецков из СДСС-а у Сабору.

22. 03. 2023. у 12:24

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (335)

О ЧЕМУ СУ РАЗГОВАРАЛИ ПУТИН И СИ? Цео свет прича о украјинском мировном плану, а сада се огласио Кремљ