СНАЖНА ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ ИЗ ВРХА СТРАНКЕ: "Иза сваке речи Александра Вучића стоји народ који верује у његову истрајност"

Новости онлајн

06. 02. 2023. у 21:29

ЧЛАНОВИ Председништва Срске напредне странке упућују данас поподне снажну подршку председнику Вучићу након састанка врха те странке који је одржан данас.

СНАЖНА ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ ИЗ ВРХА СТРАНКЕ: Иза сваке речи Александра Вучића стоји народ који верује у његову истрајност

Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

Орлић: "Победиће Србија!"

Владимир Орлић потпредседник Главног одбора Српске напредне странке исказао је своју пуну подршку председнику. 

"Сви ми у Српској напредној странци свесни смо чињенице: да председник Александар Вучић и наша странка у својој истуреној позицији на бранику Отаџбине, тој последњој линији одбране једине државе које имамо и нашег народа ком предано служимо, као и увек, стоје - потпуно сами. То нам је јасно одавно, а скупштинска седница на тему Косова и Метохије учинила је да буде само још јасније. Народ је видео све. И једини је био уз нас.

Управо тај народ најбоље зна - којим путем желимо да нам Србија иде даље. Да ли можда путем трулих компромиса, кукавичког и рачунџијског "коалиционог" калкулисања, по правилу - незаслуженог дељења заслуга и остварених резултата, али никада и терета који остаје вечито резервисан само за једна леђа. Или ћемо, ипак, путем слободне, снажне и независне Србије, земље која око своје будућности и права на живот не тргује и не погађа се ни са ким - путем којим воде само храброст, искреност и поштење. Баш ту, и баш такву, одлуку доноси искључиво - наш народ. И он ће знати да одлучи исправно. Пристојна и одговорна, убедљива већина људи у Србији, која је у председнику Александру Вучићу препознала свог лидера на путу одбране слободне Србије. И која зна да у борби коју водимо, упркос свима и упркос свему, за нас у обзир долази само један исход. Речима нашег председника: победиће Србија!, навео је Орлић. 

Фото: Танјуг

Јованов: "Најбоље да народ каже у кога има поверења"

Миленко Јованов члан Председништва Српске напредне странке сигуран је да став председника Вучића деле сви чланови странке, као и већина грађана Србије.

"Знали смо ми у Српској напредној странци да ћемо када дођу тешка искушења, бити сами и да ћемо моћи да се ослонимо само на себе и на наш народ.

На скупштинској седници прошле недеље, захваљујући национално неодговорним политикантима свих боја, није постигнуто преко потребно јединство. Напротив!

Док се председник Вучић понашао одговорно и државнички и борио се за право Србије да има будућност, надрипатриоте су насртале на њега и стварале катастрофалну слику о Србији, а на радост свих наших непријатеља, жута распала дружина је сиктала све могуће лажи и увреде на рачун председника и његове породице, а неки су одлучили да се праве мртви, као да их се ништа не тиче.

Зато сам сигуран да став председника Вучића деле сви чланови наше странке, као и већина грађана Србије!

Јер је заиста најбоље да народ каже у кога има поверења и шта мисли и о онима који својом безумном агресијом праве штету Србији и о онима којима је најважније да буду на власти, а небитно са ким.

Речју, да се ствари најзад рашчисте", наведено је у саопштењу Миленка Јованова. 

Фото: Танјуг/Милица Николић

Божић: Ма колико било тешко, свој народ о томе није лагао!

 

Сандра Божић, члан Председништва Српске напредне странке такође је исказала своју пуну подршку. 

"Пуна подршка председнику Александру Вучићу!

Одувек је имао најискренији однос према грађанима Србије!

Ма колико било тешко, свој народ о томе није лагао!

Зато што му је битна Србија, зато што за њу дише, живи и ради!

Не за политичке поене, не за рејтинг већ за могућност да од Србије направи модерну, развијену и економски јаку државу!

И баш због таквог искреног односа у томе је и успео!

Када је било најтеже, тражио је подршку од свог народа!

За тешке економске реформе, за промене, за наставак изградње Србије!

Та подршка никада није изостала. Напротив, она је све већа!

Народ је препознао мудрост, борбеност, жељу за успесима Србије и безрезервну љубав према својој држави!

Али није то мотив свима који се баве политиком!

Има оних који покушавају и данас да седе на две столице и у државним интересима виде искључиво и само своје сопствене!

На последњој седници НСРС видели су грађани коме је важно Косово и Метохија и ко ће се за њих борити, а ко је спреман да тргује чак и на ову тему! Ко је искрено подржао сваким аплаузом и у свакој речи наставак борбе за нашу јужну покрајину, а ко је тражио само ћар за себе и своју политичку опцију!

За њих власт није одговорност, већ само средство за остварење личних циљева и амбиција!

Избори су увек начин да одвојите жито од кукоља!

Зато пуна подршка председнику Вучићу у даљој борби за Косово и Метохију, за будућност наше деце, за будућност Србије.

Никада се нисмо служили јефтиним политиканством и ниским мешетарењима, ако искрена борба за боље сутра значи прелазак у опозицију и за то смо спремни али ћемо остати доследни политици коју водимо и одговорни пред грађанима који су нас бирали!

Јер знамо да иза сваке речи Александра Вучића стоји народ који верује у његову истрајност, мудрост и са којим на челу Србија побеђује!

Фото приватна архива

Зоран Томић: "Борба коју он води зарад бољитка Србије је непроцењива"

"Апсолутна подршка председнику Александру Вучићу, јер борба коју он води зарад бољитка Србије је непроцењива и сви треба да станемо иза ње. Заправо требало би, али нажалост по ко зна који пут се на делу доказало да и даље имамо калкуланте којима је фотеља битнија од интереса Србије. Последња седница Скупштине доказала је у редовима опозиције да интерес Србије никад не стављају на првом месту. Увек су ту ситни и лични интереси први, па десет места празно и можда се ту негде нађе Србија. Нема више ни простора ни могућност за нећкање и вагање да ли је Србија у првом плану или сопствени џеп. Србија мора бити на првом месту!

Нама, члановима Српске напредне странке предвођени Александром Вучићем интерес Србије је на првом месту и то смо делима доказали. Доказали и у периоду да кад смо самостално могли да формирамо власт да смо увек нудили и другим легитимно изабраним политичким актерима да заједно са нама раде у интересу Србије, да се заједнички боримо и никада нам власт није била важна. И данас, као што је председник Вучић рекао, радије би ишли у опозицију и наставили борбу за очување наше Србије, за бољи живот свих наших грађана и за наше Косово и Метохију, него да сачувамо фотеље и да се додворимо странцима. Никада нисмо ћутали на лажи и нападе које је опозиција годинама пласирала против политике нашег председника и странке, увек смо одговарали аргументима и борили се искрено за политику коју заступамо. Од те борбе нећемо никад одустати, јер нећемо дозволити да ситни лични интереси надвладају државне! Увек смо спремни да изађемо пред грађане, да положимо рачуне и добијемо оцену за наш рад и програм који нудимо.

Зато апсолутна подршка за сваку одлуку коју председнику Вучић буде донео, јер је време да се коначно жито очисти од кукоља и да народ јасно каже коме указује поверење. Да јасно каже ко се на делу искрено и крвнички бори за Србију, а ко су они којима је власт и фотеље најбитнија ствар", наведено је у саопштењу Зорана Томића, члана Председништва Српске напредне странке.

Фото: СНС

Подршка одбора Српске напредне странке

Из Општинског одбора Врачар СНС поручили су да су спремни да са председником за победу играју сами.

- Нећемо дозволити да неко или нешто стане на пут одбрани државних интереса. И ову битку ћемо добити, јер смо чврсто одлучили да буде тако, и ту нема места лицемерју других. Нема места сумњи, ни издаји! Општински одбор Српске напредне странке Врачар чврсто стоји уз председника Републике Србије Александра Вучића, бранећи сваки његов потез, став, сваку изговорену реч. Битка за Косово и Метохију се чува за најснажије, а ми смо снажнији него што мислите! 

Раковички напредњаци поручују да чврсто стоје уз председника Вучића у његовој борби за Косово и Метохију и његовим напорима за напредак Србије.

- Било какве уцене да се одступи од пута којим идемо неће проћи. Александар Вучић није човек склон  компромисима када су интереси Србије и нашег народа у питању. Српска напредна странка чврсто стоји иза свог председника и спремна је да у сваком тренутку одговори на покушаје уцењивања без обзира са које стране долазе. Интереси Србије су нам увек изнад свега, а подршку за нашу политику спремни смо у било ком тренутку да тражимо од народа на изборима. Александар Вучић и Српска напредна странка се никоме никада не склањају.

Општински одбор Српске напредне странке Звездара такође је дао пуну, једногласну подршку председнику Србије Александру Вучићу.

- Човек који уме да рачуна шта је добро за Србију, иако критикован, клеветан и вређан, данас поносно и одлучно, брани и чува српски национални интерес. Наш интерес је да сачувамо своју децу и живимо у миру са другима и поред других. Председниче, Звездара је уз Вас! Предаја није опција - поручили су из СНС Звездара.

Младеновачки напредњаци поручили су да одлучно стоје уз Вучића у наставку борбе за мирно решавање ситуације на КиМ.

- Мир и стабилност морају бити очувани, а то може једино Александар Вучић. Напади опозиције, како вербални тако и физички, које смо видели у Народној скупштини протеклих дана, само показују да опозиција тренутну ситуацију у нашој јужној покрајини доживљава као прилику да на силу дође на власт, а не као проблем који морамо конструктивно да решавамо. То им неће поћи за руком. Подржавамо председника у његовој борби. Нема предаје - истакли су из Младеновца.

Општински одбор СНС Обреновац такође у потпуности пружа подршку председнику Србије Александру Вучићу у његовој борби за Косово и Метохију и у борби за напредак Србије.

- Сваку одлуку коју донесе испоштоваћемо и спровести, јер смо сигурни да су то једине исправне и најбоље одлуке за нашу земљу. Александар Вучић је човек који није склон компромисима када су у питању интереси Србије и српског народа. Стојимо чврсто и поносно уз свог председника и спремни смо да у сваком тренутку одговоримо на покушаје уцењивања, без обзира одакле долазе. Уверени смо да државотворна политика коју симболизује председник Вучић је политика која развија и гради Србију, мисли и ради само у интересу грађана и представља све нас у најбољем светлу свуда у свету. Српска напредна странка има оно што је најважније и највредније - огромну подршку грађана која је сваким даном све већа. Србија ће победити, предаја није опција!  Обреновац уз Вучића до краја борбе - до победе!

Напредњаци из општине Савски венац истакли су да подржавају сваку одлуку председника Александра Вучића  у борби за независну и просперитетну Србију.

- Својим ставом Александар Вучић је показао да је председник који доследно и непоколебљиво, интересе Србије и српског народа ставља на прво место. Заједничким снагама ћемо се трудити да сачувамо Србију, која је лидер на Балкану и фактор мира и стабилности, зарад боље будућности наше деце и свих нас. Председник Александар Вучић има и увек ће имати нашу безрезервну подршку!

Општински одбор СНС Вождовац чврсто и јединствено стоји иза председника Србије Александра Вучића у свакој одлуци везаној за одбрану Космета и српског народа јужно од Ибра. 

- У најтежим тренуцима за Србију пружамо снажну подршку председнику Вучићу и поручујемо свим лажним патриотама да ћемо ми добити ову битку, за разлику од њих који су све претходне изгубили.  Председниче, нисте сами, много нас је који Вас следимо и стојимо непоколебљиво уз Вас!  Издајица је било увек и биће их, од Косовског боја до данас, али на срећу много је више нас који смо спремни да до краја останемо верни Србији и нашој браћи Србима на Косову и Метохији. Српска напредна странка и Александар Вучић имају снаге да победе упркос ударцима непријатеља и лажних пријатеља, јер нама никакви лични и партијски интереси нису нити ће икада бити испред Србије.

Напредњаци из Гроцке и Унија младих снажно и недвосмислено су подржали политику председника Вучића, и истакли да су спремни да, кад год буду избори, ставе на оцену народу све што је постигнуто и да предоче непроменљиву политику - борбу за независну, суверену и јаку Србију.

Општински одбор Српске напредне странке Земун подржава сваку одлуку председника Србије Александра Вучића и спремни смо да идемо на изборе.

- Стојимо уз свог председника, спремни да у сваком тренутку одговоримо на уцењивања, без обзира са које стране долазе. Политика коју води председник Вучић је политика којом се развија и гради Србија, све до сада учињено је увек и само у интересу грађана, а са том и таквом политиком Србија је цењена свуда у свету. Србија ће победити, предаја није опција!

Палилулски одбор СНС пружио је снажну и безрезервну подршку председнику Александру Вучићу у одлучној борби за државне и националне интересе, коју, како истичу, свакодневно беспоштедно води суочен са мржњом, притисцима, уценама и лажима.

- Изражавамо одлучност да се никада не попусти под притисцима и уценама у вези с признањем Косова као независне државе. Изражавамо решеност да се ни по коју цену не устукне пред безочним лажима разних Куртија, Трајковића, Обрадовића и Јовановића о председнику и његовој породици. Изражавамо спремност да се у складу са одлуком председника Александра Вучића изађе на изборе и провери мишљење грађана о томе ко једини на прави начин брани интересе Србије и српског народа - поручили су из ОО СНС Палилула.

Они подсећају да се управо прошле недеље на седници Народне скупштине Републике Србије о Косову и Метохији јасно видело да је политика коју води председник Александар Вучић једини могући и исправни пут.

- Пут одбране националних интереса. Пут очувања мира и државног интегритета. Пут стабилности и економског развоја Србије. Избори су прилика да се покаже ко једини суочен са најтежим могућим изазовима неустрашиво и непоколебљиво брани државне интересе, а ко олако окреће леђа народу и држави ради бесрамног богаћења и остварења личних интереса.  Политика Александра Вучића и СНС ужива апсолутно поверење и подршку српског народа и то ће се недвосмислено видети на наредним изборима. Предаја није и никада неће бити опција! Победиће Александар Вучић, најбољи председник икада! Победиће Србија!

Општински одбор СНС Чукарица је снажно подржао политику председника Александра Вучића, а то значи и његове најновије потезе и напоре да сачувамо Косово и Метохију и осигурамо даљи просперитет наше Србије. 

- Разлог томе је Вучићева доследна и бескомпромисна борба за националне интересе, којом је подигнут углед наше земље у свету и осигуран бољи живот њених грађана у односу на минуле деценије. Ово није време за колебања и страхове већ за чврсто изражавање вере у будућност Србије и нашег председника који има јасну визију те будућности. Уједињени и предвођени Александром Вучићем у прилици смо да и даље градимо и идемо напред, а то је оно чега се не треба одрећи упркос спољним притисцима и унутрашњим сумњама у Вучићев избор најбољег пута за Србију. Наша вера у њега је потпуна и трајна - истакли су чукарички напредњаци.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (27)

ГЛАВНЕ ТАЧКЕ НОВЕ СПОЉНЕ ПОЛИТИКЕ РУСИЈЕ: Подривање темеља америчке доминације у свету, нагласак на сарадњи са две силе