КОМЛЕНСКИ ПОРУЧИО ОЛЕНИКУ: Прекините да вршите притисак на судове како би штитили зликовце који су убијали жене и децу на Петровачкој цести

Новости онлине

05. 02. 2023. у 16:11

ПОТПРЕДСЕДНИК Покрета социјалиста и народни посланик Ђорђе Комленски одговорио је данас посланику Александру Оленику на питање хоће ли се правосудни закони Републике Србије примењивати на Косову и Метохији, да једног дана хоће, на жалост Оленика и његових ментора.

КОМЛЕНСКИ ПОРУЧИО ОЛЕНИКУ: Прекините да вршите притисак на судове како би штитили зликовце који су убијали жене и децу на Петровачкој цести

Фото: П. Милошевић/Јутјуб/Lokalne novine

- На вашу велику жалост хоће, на вашу жалост и жалост ваших ментора. То будите сигурни и такво питање немојте више да постављате у скупштини. Ја знам да је у нека давна времена, неко ко је живео у Београду бранио и Андрију Артуковића, ви данас, немам ништа против то је ваша професионална обавеза, браните у предмету Петровачка цеста. Радите то како знате и умете, али немојте више да злоупотребљавате вашу политичку функцију и да вређате државу Србију у тим истим поступцима и да вршите притисак на судове како би сте заштитили зликовце који су убијали жене и децу на Петровачкој цести - поручио је Комленски Оленику.

Он истиче да је сваким даном све ближи тренутак када ће се сви закони Републике Србије поново примењивати на целокупној њеној територији, чак и на оним привремено окупираним деловима.

- Због тога на Западу и влада оволика нервоза и хистерија. Због тога се и врши оволики притисак на Србију и њен државни врх -  закључио је Комленски.

БОНУС ВИДЕО: ОТИМАЈУ НАМ ДЕДОВИНУ, А ВРЕБАЈУ И СНАЈПЕРИМА - Срби код Лепосавића одлучни у намери да одбране своје

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (0)

ЧКАЉИН ИНТЕРВЈУ ПРЕД СМРТ Ја гладујем? Ма где то има? Мучимо се... Као и сваки пензионер