НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ УЛАЗАК КОСОВА У УН Вучић: "Верујем да можемо то да спречимо"

Тањуг

03. 02. 2023. у 16:54

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић поручио је данас у парламенту да Србија треба да одржи баланс, сачува виталне интересе нашег народа на КиМ и не дозволи улаз Косова у УН, као и да то сматра победом наше земље.

НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ УЛАЗАК КОСОВА У УН Вучић: Верујем да можемо то да спречимо

Фото Танјуг

"Да не дозволимо улаз Косова у УН, верујем да то можемо, а свакако нећемо ми бити ти који ће то дозволити неком другом. За оне следеће нисам сигуран. А, можда нас и Бог погледа, па неки бољи и одговорнији дођу. Како ствари стоје, плашим се да би могло да буде много пута горе", рекао је Вучић. Казао је да је познавао све претходне лидере и да зна шта су радили.

"Гледам и ово данас и плашим се да смо од много оних који нису били добри имали много боље, него што их имамо данас, а претендују на власт", закључио је Вучић.

Посланик Звонимир Стевић из СПС је претходно у расправи рекао да су посланици опозиције својим понашањем нанели огромну штету држави Србији и српскин националним интересима, а највише Србма на КиМ.

"Видело се јуче и данас коме је стало до КиМ, а коме није, и коме је стало до КиМ као до лањског снега", рекао је Ставић и додао да је на седници о КиМ требало да постигнемо национално јединство.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу! Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: "Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу!" Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ Стојан Целишчак (1970), учесник рата у којем се распала бивша Југославија, полио се бензином, а потом запалио у знак протеста јер је познати српски певач Бора Дрљача, имао концерт у његовом родном месту Лепавина, надомак Костајнице.

25. 03. 2023. у 14:45

Коментари (77)

АМЕРИКАНЦИ ПРАВЕ ЈЕДАН БЛОК УНУТАР ЕВРОПЕ: Председник открива шта ће се у наредном периоду дешавати на политичкој сцени