ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је данас, на посебној скупштинској седници о извештају о преговорима са Приштином од 1. септембра до 15. јануара, да он за разлику од појединих представника опозиције поштује Русију и не служи јој, као и да служи само Србији.

Mila

03.02.2023. 13:12

Ponekad se zapitam kakav smo mi to narod, jel možemo da se malo izdignemo iznad sopstvenih kompleksa i da se borimo za zajedničke interese i za dobro ove države. Ako nekima treba staratelj na zapadu ili istoku, šta radi onda u Srbiji, srećan mu put. Podrška Vučiću zbog ovo malo dostojanstva što nam je priuštio svojim trudom i radom.

olga

03.02.2023. 14:02

Opozicija navodi Vucica da uvede sankcije Rusiji kako bi ga nakon toga proglasili izdajnikom i stavili na stub srama. To se naravno nikada nece dogoditi jer Vucic za svaku donesenu odliku je dobro ramislio a i svaku odluku koju donese dobija podrsku svog naroda

Boško

03.02.2023. 14:09

Za mene je neverovatno da Vučić po ne znam koji put već mora da objašnjava ljudima da ga ne zanima ni jedna strana sem naše sopstvene i da je trenutna politika Srbije zaslovana samo na gledanju svojih interesa. Ne znam šta tu kome više nije jasno?!

Ivana

03.02.2023. 14:17

Lepo postavljeno pitanje. Pitanje na mestu, sto bi se reklo. Zameraju vam sto ste covek od reci. Sto nikada niste planuli, burno odreagovali. Uvek ste brojali i smireno i precizno davali odgovore na svakojaka postavljena pitanja. Najveca zamerka im je to sto ste covek od reci. Covek koji se hrabro bori za Srbiju.