СРАМНО ЈЕ БИЛО ОВО ЈУЧЕ Вучић о јучерашњем инциденту опозиције: "Колико се обрадовао Курти и његови медији вашим понашањем"

Новости онлине/М.Стевановић

03. 02. 2023. у 12:04

Председник Александар Вучић изјавио је данас у Скупштини Србије, у наставку посебне седнице посвећене КиМ, да јучераше срамно понашање опозиције није ништа ново и неочекивано од њих, и да га не изненађује чињеница да су баш Хрвати и Аљбин Курти због тога управо на њиховој страни.

СРАМНО ЈЕ БИЛО ОВО ЈУЧЕ Вучић о јучерашњем инциденту опозиције: Колико се обрадовао Курти и његови медији вашим понашањем

Фото: Принтскрин

- Лоше, срамно је било ово јуче, срамно за нашу земљу, за вас ужасно, а свима нама непријатно. Није то први пут, радили сте ви то и испред скупштине, лупајући, проваљујући... Није то решење. Сада сте у Парламенту, у институцијама, говорите, износите аргументе, побеђујте, губите, то је политика. Нисте ви овде дошли да говорите лепо, јер ваша посланичка места су мало даље. Немате ви шта овде да радите ни са Пословником ни са било чим другим, него на својим местима. А насиље није нешто што људи воле, ни неред, ни хаос. Колико се обрадовао Курти и његови медији вашим понашањем, Хрвати - и гле чуда, сви су на вашој страни! Можда сте задовољни тиме, можда нисте - рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (154)

ОТКРИВЕНО КОЈИ ЈЕ БИО АВИОН: У трагедији погинуо брачни пар