ВУЧИЋ: "Срећан сам што сам био под санкцијама 99. године"

Новости онлине/М.Стевановић

03. 02. 2023. у 11:54

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић изјавио је данас у Скупштини Србије, у наставку посебне седнице посвећене КиМ, да никада није преговарао ни са ким о опстанку на власти, нити ће о томе преговарати са било ким, јер га интересује само опстанак и напредак Србије.

ВУЧИЋ: Срећан сам што сам био под санкцијама 99. године

Фото: Принтскрин

-Никада нећу преговарати због опстанка на власти, мене интересује опстанак и напредак Србје, поручио је Вучић, у наставку расправе на посебној седници о Извештају о преговорима са Приштином од 1. септембра до 15. јануара.

Коментаришући нападе да је уцењен он, а не Србија, председник је рекао:

- Да бисте некога уценили, прво морате да имате нешто чиме да га уцените. Нити имам рачуне, нити било какво богатство у иностранству, нити било где у земљи да би било ко имао било шта да ми одузима, да било шта имам да изгуби. Друго, мене не интересује, знам ја политичаре који су под санкцијама и Америке и Велике Британије са којима се редовно састајем - па шта? Ви стварно мислите да мене интересује да ли ће неко да против мене уводи санкције. Па ја сам био поносан на санкције које су против мене уведене 99. године - био сам крив пошто сам бранио земљу, а нападао агресора. Објавите молим вас то још једном, да сам био под њиховим санкцима 99. године, срећан што сам био против оних који су извршили агресију на моју земљу. У ком свету ви живите? Ви стварно мислите да се неко забринуо због тога? Што, да ми забране да негде отпутујем? Ништа вас ја не разумем, не разумем тај однос. Због грађана Србије - нико ми никада ничим није претио, нити има чиме, само да знате о каквим лажима је реч. То је она иста мантра - они поверују у сопствене лажи. Свакога дана набаце на камару безброј лажи и онда узми коју хоћеш лаж - измисли и онда причај глупости пред свима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (78)

ОНИ СУ КРИВИ ЗА ХАОС У ЕВРОПИ? Бруталне оптужбе из Пољске, порука из Варшаве за комшије