ВУЧИЋ: Милош Јовановић сваки пут кад говори о себи "изгуби живце и почне да млати рукама"

Novosti online

02. 02. 2023. у 18:42

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић каже да му је драго да сваки пут када Милош Јовановић почне о себи да говори "изгуби живце и почне да млати рукама".

ВУЧИЋ:  Милош Јовановић сваки пут кад говори о себи  изгуби живце и почне да млати рукама

Фото: Принтскрин

 - Погледајте ниво степена манипулације и лажи. Пита да ли је око држављанства политика и то што им замерамо. Па то сте ви покренули данас лажима о Ани Брнабић. Вама реч нико није рекао док нисте лагали о Ани Брнабић. Испоставило се да сте лагали о Ани Брнабић да има двојно држављанство, а ви имате двојно држављанство. Сад је страшно што је то неко вама у одговору рекао? Ви сте то рекли и сад то пребацујете нама. Истина вас никада није занимала. Виком и скакањем нећете ништа да постигнете - казао је Вучић.

Председник је рекао да је о КМ таблицама споразум из 2011. године, а сада се "на мишиће" држи да Србима остану КМ таблице.

- То је потписано у време ваше власти! Смешно је то вама. Да зна народ да се смејете и да вам није стало до Косова - казао је Вучић.

Председник каже је све што данас говоре о немачко-француском плану он и прочитао данас.

- Зар треба да земљу уништим онако како сте је уништили? Не само о питању Косова и Метохије, већ да нам радници остану гладни? Да ли то треба да урадим? - питао је Вучић, говорећи о потреби да се преговори наставе.

Председник је истакао да су "неки себи дали право да буду велики родољуби зато што их гризе савест због свега што су урадили". Он је подсетио на пуштање албанских терориста 2004. године, за време власти Јовановићеве партије.

- Не мислим да је ослобађање браће Мазреку и Куртија било под пристиском, већ да би се отоплили односи са Западом - цитирао је Вучић Јовановића и казао да то значи да је та одлука донесена и без притиска са запада.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА: Пронађена у близини православне цркве у Винковцима - Срби обешени о дрво (ФОТО)

ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА: Пронађена у близини православне цркве у Винковцима - Срби обешени о дрво (ФОТО)

У БЛИЗИНИ православне цркве у Винковцима пронађена је језива фотографија на којој је написано "Serbian family tree" (српско породично стабло), а на којој су нацртани лешеви обешени о дрво, саопштила је Драгана Јецков из СДСС-а у Сабору.

22. 03. 2023. у 12:24

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (49)

ДОКТОРСКА ДИСЕРТАЦИЈА МИЛОША ЈОВАНОВИЋА: НАТО агресију 2010. називао војна интервенција