"ОД ОДГОВОРНОСТИ НИКАДА НИСАМ БЕЖАО" Вучић: Долазим из осећаја дужности да грађанима Србије кажем шта се догађа

Танјуг

02. 02. 2023. у 10:19

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић говори на посебној седници Скупштине Србије, на чијем је дневном реду извештај о преговорима са Приштином од 1. септембра до 15. јануара.

ОД ОДГОВОРНОСТИ НИКАДА НИСАМ БЕЖАО Вучић: Долазим из осећаја дужности да грађанима Србије кажем шта се догађа

Фото: З.Ј.

- Сврха данашњег дана није пребацивање одговорности на било кога, од одговорности никада нисам бежао, доносио најтеже одлуке у интересу народа и Србије - казао је Вучић.

- Данас долазим из осећаја дужности да грађанима Србије кажем шта се догађа да би сами могли да процене какве су последице и шта је то за шта се боримо, указаћу на све и на најлошије тачке француско-немачке иницијативе, јер људи морају да знају да њихова влада и председник немају шта да крију од њих - навео је даље председник.

- Најважније данас о чему морамо да говоримо, важније од самог плана, а то су околности, тренутак, политички моментум, политички оквир у којем се све дешава, ми данас присуствујемо некој врсти трећег светског рата који ће бити обимнији, шири и тежи него што је данас, овај сукоб биће само тежи и већи - истакао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА: Пронађена у близини православне цркве у Винковцима - Срби обешени о дрво (ФОТО)

ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА: Пронађена у близини православне цркве у Винковцима - Срби обешени о дрво (ФОТО)

У БЛИЗИНИ православне цркве у Винковцима пронађена је језива фотографија на којој је написано "Serbian family tree" (српско породично стабло), а на којој су нацртани лешеви обешени о дрво, саопштила је Драгана Јецков из СДСС-а у Сабору.

22. 03. 2023. у 12:24

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (177)

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ ПУТИН ИСПРАТИО СИ ЂИНПИНГА: Два занимљива детаља која упадају у очи (ВИДЕО)