ЈЕДНОГЛАСНО: Иван Исаиловић изабран за председника општинског одбора СНС у Крупњу

Novosti online

29. 01. 2023. у 20:02

НА изборној Скупштини општинског одбора Српске напредне странке Крупањ, одржаној вечерас у просторијама те партије, за председника је изабран досадашњи повереник ОО СНС у Крупњу и председник општине Крупањ Иван Исаиловић, а кога су једногласно подржала 53 делегата.

ЈЕДНОГЛАСНО: Иван Исаиловић изабран за председника општинског одбора СНС у Крупњу

Фото: СНС

Изабрани председник општинског одбора СНС у Крупњу Иван Исаиловић захвалио се присутнима на указаном поверењу истакавши да ће и у наредним периоду наставити да ради на напретку и просперитету Крупња.

"Ово јесте одговорност и брига, али не сумњам и не бринем за будућност државе и сваког места у Србији све док следимо политику нашег председника Александра Вучића. Сигуран сам да ћемо суочени са изазовима радити још више и боље како би свим нашим грађанима обезбедили бољи и квалитетнији живот."

Изборној Скупштини општинског одбора Српске напредне странке у Крупњу  присуствовали су и чланови главног одбора Српске напредне странке Бобан Бирманчевић и Жељко Марјановић.

Бобан Бирманчевић честитао је Исаиловићу на избору поручивши да је прва и велика победа овог одбора то што имамо једног кандидата и што смо као опстински одбор схватили и значај тренутка и ситуацију у којој се налази и СНС и држава Србија и да, управо, то јединство показује зрелост свих нас.

"Резултати протеклог рада у Крупњу су, итекако, видљиви и за сваку похвалу је то што је до сада општина Крупањ добила преко 140 километара асфалтираних путева." - рекао је у свом обраћању господин Бирманчевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори

"СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР" Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је данас да Србија жели мир и нада се миру и да би Србија волела да рат у Украјини стане истог секунда.

21. 03. 2023. у 14:40 >> 14:30

Коментари (31)

СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори