НЕВЕНА ЂУРИЋ: Данас глуме велике јунаке и србују зарад маркетинга и ситне политичке ћари

Novosti online

28. 01. 2023. у 16:08

НЕВЕНА Ђурић потпредседник Главног одбора Српске напредне странке реговала је на окупљање и срамне прозивке опозиције на рачун председника Александра Вучића.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Данас глуме велике јунаке и србују зарад маркетинга и ситне политичке ћари

Фото: СНС

 - Они који су све упропастили, државу нам развалили по свим параметрима, по питању Косова и Метохије посебно, односе са свима у свету свели на најобичнију пијацу где су целу Србију и све што има везе са нашом државом износили на тезгу, да свако узме шта жели и хоће, данас глуме велике јунаке и србују зарад маркетинга и ситне политичке ћари. Не бирајући ни средства, ни начин, ни питање. Нема теме у којој нису против своје државе.

Данас су се присталице ДСС, Заветници и Двери скупили да "бране" Косово и Метохију. Од кога? Од њих самих и њихових лидера и партнера.

Кад год било ко покуша да изврши неки притисак на Србију, њиховој срећи нема краја. По систему - нека буде што горе Србији, само да се они дочепају власти!

Памти Србија, и читав наш народ, шта нам се све дешавало док су нас они и сви њихови бранили и о нама бринули. Прави резултат њихове "политике" је: погром 2004. године, то што су из затвора пустили највеће крволоке с Куртијем на челу да нам народ убија, то што су од 2008. године добијали само захвалност од стране приштинских сепаратиста за сву помоћ и подршку коју су пружили у стицању тзв. Косовске независности. Они који су као део трулог Савеза за Србију, промовисали Раду Трајковић као свог координатора СЗС на Косову и Метохији.

Такви нам данас, сви као једно, без икакве разлике, соле памет и држе слово о одбрани Косова и Метохије.

Али, неће народ њих и остале Куртијеве пулене, неће њихове нападе на Србију и председника, неће њихову Раду и политику лепих речи и милозвучних флоскула.

Хоће борбу, посвећеност и рад. Знају ко им једини баш то пружа. Посебно знају Срби на Косову и Метохији ко за њих ради, ко се бори и чува њихове интересе - зато плебисцитарну подршку пружају Александру Вучићу.

О таквој подршци, штеточине које себе воле да називају патриотама, могу само да сањају - наводи се у саопштењу Невене Ђурић, потпредседника Главног одбора Српске напредне странке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (73)

ПИЛОТ ДЕЛИЋ О ПОГИБИЈИ БРАЧНОГ ПАРА: Трагедија приликом полетања, авион скроз изгорео - не памтим кад се слично десило