ВУЧЕВИЋ ОДГОВОРИО ТАДИЋУ: Боље да се не оглашава, својим мишљењем понижава сопствени народ - он је пустио Куртија на слободу

Novosti online

24. 01. 2023. у 14:30

БОРИС Тадић боље да се не оглашава јер својим "мишљењем" понижава сопствени народ, јер се ми и даље добро сећамо да је он пустио Куртија на слободу, изјавио је министар одбране Милош Вучевић.

ВУЧЕВИЋ ОДГОВОРИО ТАДИЋУ: Боље да се не оглашава, својим мишљењем понижава сопствени народ - он је пустио Куртија на слободу

Фото: Петар Милошевић

- Криво ми је и не могу да му опростим то што је са својом гарнитуром "политичара" учествовао у системском уништавању државе, што му је акценат био на гашењу радних места и путовању по региону како би се што пре извинио за то што Срби уопште постоје. Њему је далеко лакше било јер нико није имао чиме да га уцени кад је у питању Косово - не би му укинули инвестиције, јер их није ни било - наводи Вучевић.

- Тадић је у своје време низом катастрофалних одлука Србију вратио неколико не корака него километара уназад, а ту су и безбројни срамни потези око Косова, који су нам само задали јаче и теже ударце у борби за будућност. Треба се сад ухватити укоштац с последицама његових одлука, али добро је што је народ отрежњен и свестан да Тадићево мишљење више нема никакву тежину - закључио је министар одбране.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (77)

А ПОСЛЕ АНТИСРПСКЕ ХИСТЕРИЈЕ: Албанци и Хрвати вређали Србе, па заиграли коло!