ПЕТКОВИЋ: Срби окупљени у Штрпцу показали како се воли и брани своја држава Србија

Новости онлајн

08. 01. 2023. у 14:48

ДИРЕКТОР Канцеларије за КиМ Петар Петковић изјавио је да су Срби окупљени данас у Штрпцу показали како се воли и брани своја држава Србија.

ПЕТКОВИЋ: Срби окупљени у Штрпцу показали како се воли и брани своја држава Србија

фото Канцеларија за КиМ

- Срби су данас у Штрпцу на величанственом и мирном скупу српског јединства и слоге показали како 7.000 срца куца као једно за Стефана и Милоша, за све наше прогањане и невино притворене, за државу Србију, а против Куртијевог терора! Тако се брани и воли своја држава Србија - поручио је Петковић на Фејсбуку.

Он је са друге стране додао, да је други скуп, који је дана одржан у Северној Митровици, заправо највише обрадовао албанске медије у Приштини.

- У истом дану, на други дан Божића су Двери, Јеремићевци и друге лажне патриоте окупили 43 своја представника да на овај свети дан блате своју државу, да нападају председника Александра Вучића, да нападају свој народ чему су се највише обрадовали Куртијеви медији у Приштини. Да им је иоле стало до Србије и српског народа, данас би били у Штрпцу - истакао је Петковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МАЂАРИ НЕЋЕ ЛАКО ПУСТИТИ ШВЕДСКУ У НАТО Сијарто: Понизили су наш народ, изјаве њихових политичара нечасне и без поштовања