ВУЈАДИНОВИЋ: Србија наш народ у региону неће оставити без подршке

Novosti online

07. 12. 2022. у 19:03

МИЛИМИР Вујадиновић, народни посланик и потпредседник Одбора за дијаспору и Србе у региону, огласио се поводом мучког и вандалског напада на Саборну цркву у Мостару.

ВУЈАДИНОВИЋ: Србија наш народ у региону неће оставити без подршке

фото: фејсбук

 - Прошле ноћи је мучки и вандалски, девастирана Саборна црква у Мостару,у чијој обнови су  Влада Републике Србије и председник Александар Вучић појединачно највећи донатори.

Размере штете су такве, да ће бити тешко да се све врати у првобитно стање, те да се поново упале светла, зачују црквена звона и откуцаји сата на звонику, који је симбол града Мостара. То је очигледно, у дану када је нападнут Милан Кнежевић, један од политичких лидера Срба у Црној Гори, само још један од притисака на наш народ, Владу и председника Александра Вучића ,а све због државотворне политике коју упорно заступа, бранећи наш народ у региону и бранећи право Србије, да сама доноси одлуке које се тичу њене будућности.

Позивамо надлежне да хитно пронађу виновнике, као и да у будућности, узму у сталну заштиту један од најзначајнијих храмова СПЦ на Балкану. 

Са друге стране, без обзира шта чинили и какве наде гајили,неће зауставити успехе Србије,а успешна Србија и њен председник никада наш народ у региону, па тако ни у Мостару неће оставити без подршке - рекао је Вујадиновић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

УСЛЕДИЋЕ ОДМАЗДА, КИЈЕВ ЋЕ ИЗГОРЕТИ: Нема преговора