БРНАБИЋ ПОРУЧИЛА Н1: Цртање мете Ради Трајковић и Ненаду Радићу? Шта ћемо са Данилом Вучићем коме ви цртате мету на челу годинама?

Novosti online

02. 12. 2022. у 16:19

Премијерка Ана Брнабић данас је поново морала да подсећа “независне” медије ко су шампиони цртање мете људима у Србији, с обзиром на то да су од синоћ изразили велику забринутост за новопеченог министра у Влади Аљбина Куртија Ненада Радића и његову специјалну саветницу Раду Трајковић, док сина председника Србије годинама нападају на најгори начин.

БРНАБИЋ ПОРУЧИЛА Н1: Цртање мете Ради Трајковић и Ненаду Радићу? Шта ћемо са Данилом Вучићем коме ви цртате мету на челу годинама?

Фото: Влада Србије

Ана Брнабић посетила је Параћин и чувену стаклару, за коју је држава после много година коначнои нашла партнера, и то из земље ЕУ – Словеније, који ће поново подићи некадашњег привредног гиганта на ноге. Одређене медије наравно, то није занимало, већ су дошли у прву линију одбране људи који су на изборима међу Србима са Косова и Метохије освојили мање од један одсто подршке.

- Са унапред припремљеном агендом, телевизија Н1 дошла је у стаклару како би питала премијерку да ли председник Александар Вучић својим синоћним изјавама црта мету на челу Ради Трајковић и Ненаду Радићу. “Мислим да управо ваша медијска куча мора да зна како то изгледа цртање мете на челу некоме, зато што сте ви небројено пута нацртали мету на ћелу сина председника Вучића. Ву сте ти који сте писали о њему као криминалцу, повезивали га са црногорским криминалмим клановима – мало са једним, па мало са другим. Мало штити један, па мало други клан. И тиме сте му директно цртали мету на челу. То вас тада није занимало, а видим не занима вас ни данас - рекла је премијерка.

Она је рекла да Александар Вучић ништа није слагао и да је ваљда дозвољено данас рећи истину.

- То што Рада Трајковић један дан изађе и каже баш на вашој телевизији да је Александар Вучић чедо руске политике, а онда сутрадан дође у тај исти студио и каже како је Александра Вучића довео Запад да би признао такозвано независно Косово. Ви немате ниједно потпитање да је питате зашто је променила мишљење, да кажете па баш сте код нас у студију изјавили нешто поптуно супротно? Не све пролази. Све што је против Александра Вучића – све може да прође - рекла је премијерка.

Брнабић је рекла да је Александар Вучић предуго ћутао И да нико не би био толико флексибилан и толерантан као он, само зато што му је мир био на првом месту.

- Ви и медији са истом уређивачком политиком, јер имате истог власника, без икаквог проблема преносите саопштења Двери да ће увоз генетског материјала уништити српски ген. Једну фашистичку тврдњу која нема никакве везе са науком, преносите без икакве анализе, критичког осврта или научног коментара. То је најбазичнија фашистичка идеологија и преношењем таквих саопштења ви сте њихови гласноговорници.  И ви ми данас причате о цртању мете некоме? Ви најбоље знате шта је цртање мете на чело - завршила је Брнабић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (77)

ПОНОСНА НА СИНА: Срна Ланго поносна на своје дете