СНС ШАБАЦ ПОРУЧИО ЗЕЛЕНОВИЋУ: Препоручујете се за улогу Вука Бранковића само за мало политичке пажње

Novosti online

02. 12. 2022. у 10:02

ГРАДСКИ одбор Српске напредне странке Шабац осуђује позив Небојше Зеленовића, упућен Ненаду Рашићу, новоизабраном министру за заједнице и повратак у Влади Косова, да се прикључи зелено-левом блоку и, како наводи, пусти Косово да се развија као све остале европске земље.

СНС ШАБАЦ ПОРУЧИО ЗЕЛЕНОВИЋУ: Препоручујете се за улогу Вука Бранковића само за мало политичке пажње

Фото: СНС

- Овакве изјаве штете Србији али и недужном народу на Косову и Метохији, а веома су опасне када долазе из редова српских политичара - истиче Живан Бајић, председник Градског одбора Српске напредне странке Шабац.

- Добро разумемо потребу да се буде опозиција, критикује власт када доноси непопуларне потезе, али не разумемо порив да се иде против интереса сопствене земље и њеног народа. Такву мржњу никакви политички поени не могу опрати. Шта подразумева флоскула „пустити Косово да се развија као свака европска земља”?! Одлично разумемо шта значи пустити, оставити, занемарити, али нас брине тако олако пуштање и одрицање од сопствене земље коју су нам преци изборили и оставили у наслеђе. Олако предавање земље Лазареве долази само од оних који ту исту не сматрају својом - наводи он.

- Наша је дужност да бранимо народ који је баш ту градио огњишта своја, а ви нам отежавате јер сада морамо да чувамо и од вас самих који се зарад ситних интереса продајете за веће Европејце од Европљана. Заборављате право и правду, истину и слободу! Забринути смо због спремности да се удружите са сваким ко је противник Александра Вучића, без обзира на намере и однос према народу свом. То само говори о похлепи за влашћу, искључујући потребе Срба на Косову и њиховог живота у сопственој земљи. Својом изјавом сврстали сте се у ред Куртијевих Срба усред Србије. Не требају нам непријатељи са стране, јер не знамо како да утишамо наше у сопственој земљи који се дижу против народа свог - каже Бајић.

- Препоручујете се за улогу Вука Бранковића само за мало политичке пажње. Како ћете се после ове изјаве вратити у Шабац и међ Шапчане само ви знате. Ако Вам је до народа уопште стало!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (91)

КАКО ЈЕ ЋИРО БЛАЖЕВИЋ ГОВОРИО О НОВАКУ: Ђоковић? Ја га обожавам, он је највећи спортиста на планети! (ВИДЕО)