ЈАСНА ПОРУКА ЗА ШОЛАКА ИЗ ЕНГЛЕСКЕ: "Доводи нас у непријатну ситуацију, не треба да очекује да ћемо се жртвовати за њега"

Новости онлине

01. 12. 2022. у 16:50

КАМПАЊА у појединим енглеским медијима коју против компаније Телеком Србија и државе Србије води Драган Шолак осуђена је на неуспех и он би требало да се коначно помири са чињеницом да је изгубио права на ТВ преносе утакмица Премијер лиге.

ЈАСНА ПОРУКА ЗА ШОЛАКА ИЗ ЕНГЛЕСКЕ: Доводи нас у непријатну ситуацију, не треба да очекује да ћемо се жртвовати за њега

Драган Шолак, Фото Принтскрин

Ово је закључак најновијег текста на британском порталу Фудбал Инсајдер, који је пренео ставове једног од највећих стручњака за фудбалски бизнис Премијер лиге Кирана Мегвајера.

Драган Шолак, подсетимо, и после више од годину дана како је његова Јунајтед група изгубила права да преноси утакмице најбољег енглеског фудбала, не престаје са агресивним потезима усмереним на компанију Телеком Србија, победника тендера који је Премијер лига расписала за подручје региона бивше Југославије. 

Шолак у медијима у Енглеској у низу текстова против Телекома, али и против државе Србије, оптужује за буквално све и свашта, од гушења његовог бизниса до ратних злочина на Косову!

Шолак је почетком ове године купио премијерлигашки клуб Саутемптон и то тако што је од Јунајтед групе, чији је сувласник, позајмио 120 милиона евра. 

- Власник Саутемптона Драган Шолак својим притужбама на изгубљени посао са ТВ правима доводи Премијер лигу и друге клубове у крајње непријатну ситуацију - изјавио је угледни експерт Киран Мегвајер за портал Фудбал Инсајдер.

Како је истакао, задатак Премијер лиге и њена обавеза према фудбалским клубовима јесте да пуни њихову заједничку касу, да продаје ТВ права по цени која се добије на тендерима и да прави највеће могуће приходе.

- Власник Саутемптона не треба да очекује да ће се Премијер лига и остали клубови жртвовати како би га некако подржали - закључио је Мегвајер. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

ШТА ОТКРИВА ЈМБГ: Значење првих седам цифара сигурно знате - а шта осталих шест говоре о вама