РАТ СЕ НЕЋЕ УСКОРО ЗАВРШИТИ: Председник о ситуацији у Украјини

Novosti online

28. 11. 2022. у 22:18

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић каже да би био најсрећнији да дође до примирја у Украјини, али да анализирајући чињенице не верује да ће доћи до тога.

РАТ СЕ НЕЋЕ УСКОРО ЗАВРШИТИ: Председник о ситуацији у Украјини

Фото: Танјуг/Зоран Жестић/Профимедиа/Илустрација

- (Председник Русије Владимир) Путин користи оно што он има, ови други оно што они имају, сви користе све, у рату нема љубави. Морамо да разумемо да смо у рати и да он неће скоро да се заврши. Када су многи помислили да је рат готов и да Украјина побеђује, Руси су почели боље да ратују. Не кажем да су у било каквој предности. Биће то много дуже време, и очекујем да следећа зима, а чак и она тамо, буду много теже него ова - рекао је Вучић. - Рат ће трајати.

На питање да ли може да дође до линије поделе Вучић каже да се нада али да не верује у то.

- Само да донесу неко решење. Нисам ни Рус, ни Украјинац њихово је да то решавају, нит сам Американац који се у то меша. Потпуно ми је све једно. Како год хоћете, само да донесу решење. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСКИЊУ ПИТАЛИ КАКО ЈЕ У СРБИЈИ, А ОНА СВЕ ШОКИРАЛА ОДГОВОРОМ: Коментари непрестано пљуште (ВИДЕО)

РУСКИЊУ ПИТАЛИ КАКО ЈЕ У СРБИЈИ, А ОНА СВЕ ШОКИРАЛА ОДГОВОРОМ: Коментари непрестано пљуште (ВИДЕО)

СТРАНЦИ који не познају најбоље географију Европе често мешају Србију и Сибир, па у ту рачуницу понекад додају и Сирију, а у прилог томе говоре бројне ситуације када нас је неко упитао одакле смо и да ли је ту много хладно.

29. 01. 2023. у 17:33

Коментари (0)

БРУКА НА АУСТРАЛИЈАН ОПЕНУ: Новинари терали Циципаса да се одрекне речи да је Ђоковић најбољи свих времена, овако се све завршило!