ПРОПАО ПРОТЕСТ ШАБАЧКЕ ОПОЗИЦИЈЕ: Данима најављивали скуп - било их свега стотинак (ФОТО)

Новости онлајн

27. 11. 2022. у 16:23

ПРОТЕСТ шабачке опозиције који је Небојша Зеленовић са одбором „Заједно за Шабац“ данима најављивао преко Шолакових медија у потпуности је пропао.

ПРОПАО ПРОТЕСТ ШАБАЧКЕ ОПОЗИЦИЈЕ: Данима најављивали скуп - било их свега стотинак (ФОТО)

Фото: Новости

Наиме, на трибини, уприличеној у хотелу „Слобода“, све са представницима медија није их било ни тридесетак, а на платоу између Шабачког позоришта и Основног суда у Шапцу тешко да су добацили до стотинак особа.

Џаба НОВА С, џаба Н1, џаба „Данас“, џаба портали, праве и лажне ФБ странице. Тотални фијаско шабачке опозиције забележен је паралелно и на друштвеним мрежама, о чему најбоље говори податак да је у шпицу такозваног протеста директан пренос на Зеленовићевој ФБ страници пратило од тридест до осамдесет људи.

Фото: Новости

А коментари Шапчана били су такви да се свако, ко иоле држи до части и имена, више не би излазио у варош, а камоли се бавио озбиљном политиком.

"Гледам шаку јада коју су прави Шапчани отресли на изборима, да их више никада не видимо како уништавају наш лепи град“, коментарисао је Вук Тепић.

„Колико вам народ верује, толико се и окупило“, написала је Клара Савић.

„Стигло је свих 15 еколога на скуп. Смешни сте превише. Свима нам је јасно да вам нико не верује“, речи су Ивана Марића.

„Човече, па ако сви ови окупљени и њихови најближи на следећим изборима гласају за њих, можда ће имати 1-2 одборника, па ће се међусобно поклати ко ће то бити. Вероватно Божа и Транп. А Карамелица и Профа ће да умру“, написао је Милош Милосављевић.

И овако би могли цитирати Шапчане у недоглед. Грађанима је јасно да им садашња шабачка опозиције не може понудити ништа добро, изузев подела, сукоба и нетрпељивости. И руку дубоко завучених у њихове џепове, што су већ искусили током дводеценијске владавине бивших градских челника.

Томе у прилог иде и списак говорника на протесту, који су се од деведесетих утркивали да буду у градској власти и што гласнији заговорници Душана Петровића, али и Дон Дулеоне, ментора лажног еколога Небојше Зеленовића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (31)

МИХИН БРАТ ОТКРИО: Зашто Аријана није дошла у Београд - ко ће од Синишине породице бити на трибинама