ПРОЗАПАДНА ОПОЗИЦИЈА УЗ КУРТИЈА: "Отворено се исмевају сопственом народу"

Новости онлине

05. 11. 2022. у 15:07

КОНЗЕРВАТИВНИ покрет "Наши" позива грађане Србије на јединство и да не наседају на јефтине провокације прозападне опозиције која се отворено исмева сопственом народу који је угрожен на КиМ и за коју су покушаји Аљбина Куртија да изазове сукобе „непостојећи“.

ПРОЗАПАДНА ОПОЗИЦИЈА УЗ КУРТИЈА: Отворено се исмевају сопственом народу

Архива Новости

Очигледно је да у последњих пар дана појединци попут Здравка Поноша за којег су дронови у Рашкој „представа за народ“ , Зорана Лутовца који даје подршку Ради Трајковић која позива српску државу да са „Куртијем гради лажну државу Косово“ , Бориса Тадића којем су претње Куртија „маркетиншки трик“ циљано дају овакве изјаве како би умањили озбиљност ситуације на КиМ, али и како би отворено стали на страну Аљбина Куртија и албанских сепаратиста.

У моментима када је српски народ доведен до руба опстанка због непоштовања  међународног права од стране власти тзв. Косова , али и споразума који су у Дијалогу закључени између Београда и Приштине, а које је гарантовала сама ЕУ, прозападна политичка опција у Србији не либи се да отворено стане против својих сународника на КиМ.

Наметање регистарских таблица РКС од стране Куртија је само покушај који би био иницијална каписла за веће сукобе и покушај да се српски народ протера са својих вековних огњишта.

Конзервативни покрет "Наши" позива све политичке субјекте да се понашају одговорно и државотворно како би заштитили свој суверенитет и интегритет и народ на КиМ.

БОНУС - НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Вучић послао јасну поруку Србима - Ја вам гарантујем само једну ствар

ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Вучић послао јасну поруку Србима - Ја вам гарантујем само једну ствар

СКУПШТИНА Србије завршила је данас расправу на посебној седници на којој је представљен Извештај о Косову и Метохији, а којој је присуствовао и председник Србије Александар Вучић.

03. 02. 2023. у 10:58 >> 21:52

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (1)

ВЕЋ ОСАМ МЕСЕЦИ У БОЛНИЦИ: Од чега болује Мока Славнић - Вратила ми се вера у Бога, молим се у болничкој капели