ВУЧИЋ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: "Тежак пут пред нама, плашим се да за Србију неће бити добрих вести у наредном периоду"

Танјуг

12. 10. 2022. у 19:41

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је када је реч о Косову и Метохији, пред Србијом тежак пут, додајући да се плаши да за нашу државу по том питању неће бити добрих вести.

ВУЧИЋ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Тежак пут пред нама, плашим се да за Србију неће бити добрих вести у наредном периоду

Фото Танјуг

Вучић је, говорећи о извештају Европске комисије о напретку Србије, рекао да је важно оно што се тиче поглавања 35, који се односи на дијалог Београда и Приштине.

- Ако погледате нијансе из извештаја за Београд и за Приштину, видећете да смо нешто бољи или нешто мање лоше оцењени, али Србија није изазивала ниједну кризу, нити било шта друго. И по том питању је много тежак пут пред нама, и плашим се да за Србију неће бити добрих вести у наредном периоду - указао је Вучић.

Али, то је нешто чему морамо посебно да се посветимо у наредном периоду, како бисмо чували мир и стабилност, као и оно што је срж наших националних и државних интереса.

Поновио је да је Извештај Европске комисије повољнији пре свега по питању владавине права у Србији, а неповољнији по питању неусаглашавања наше спољне политике са ЕУ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДЕНВЕР И ЈОКИЋ ГА НАЧИСТО ОБРУКАЛИ, А ОН... Изнео нереалне захтеве, тражи богатство за нови уговор

ДЕНВЕР И ЈОКИЋ ГА НАЧИСТО ОБРУКАЛИ, А ОН... Изнео нереалне захтеве, тражи богатство за нови уговор

Тим Николе Јокића у финалу Западне конференције "помео" је Лос Анђелес лејкерсе, а звезда "језерџија" је том приликом у потпуности разочарала. И направила потом корак који је многе изненадио.

26. 05. 2023. у 22:35

АМЕРИ У ШОКУ: Открили човека који је на Видовдан 2015. тачно објаснио шта ће Никола Јокић да уради у НБА лиги (ФОТО)

АМЕРИ У ШОКУ: Открили човека који је на Видовдан 2015. тачно објаснио шта ће Никола Јокић да уради у НБА лиги (ФОТО)

НИКОЛА Јокић је један од најдоминантнијих кошаракаша садашњице, ако не и најдоминантији, а мало ко је то могао да претпостави у лето 2015, када се отиснуо пут НБА лиге. Заправо, само један човек је тада "знао" какво "српско чудо" следи. Или би можда оно "знао" требало писати без наводника...

26. 05. 2023. у 20:25

Коментари (78)

ГРАДИЋ ЈЕ НАПУШТЕН ВЕЋ 40 ГОДИНА: Сада га је купио тајновити човек за више од 20 милиона евра