ПРЕДСЕДНИК О НАПАДИМА ИЗ ХРВАТСКЕ: Синтагма "оргијање у Јасеновцу" најбоље говори о њима

Новости онлине

07. 10. 2022. у 13:07

Синтагма "оргијање у Јасеновцу" коју је искористио хрватски посланик Зекановић довољно говори о политичарима из Хрватске, рекао је председник Србије Александар Вучић, коментаришући најновије "нападе" који долазе из Хрватске.

ПРЕДСЕДНИК О НАПАДИМА ИЗ ХРВАТСКЕ: Синтагма оргијање у Јасеновцу најбоље говори о њима

Принтсцреен/Пинк

- За њих је оргијање кад неко жели да положи венац на цвет који говори о стотинама хиљада убијених. Није било оргијање убијање деце и људи, већ је оргијање полагање венца? - питао је Вучић и каже да је Хрватска и себе изузела из набавке посебног уља од руске стране. 

- Они су себи дали за право да помажу Русима, али дају себи додатно право да то Србији не дозволе. Све можете. Ви припадате том клубу, ми не припадамо. Само немојте да нам говорите да то има везе са принципима и моралом - рекао је председник.

Подсетимо, дан након што је, на инсистирање Хрватске, Србији онемогућено да добија нафту преко Јадранског нафтовода, Хрвоје Зекановић је, пружајући, како каже, пуну подршку хрватском премијеру Андреју Пленковићу, похвалио болесну кампању која се води против Србије.

- Битно је и оно што је направио пре пар месеци кад је Вучић хтео оргијати по Јасеновцу па му је рекао ‘шишај, рођо’. Ово што му је сада направио – јасно му је рекао да руска нафта преко Јадранског нафтовода неће ићи и тачка – изјавио је Зекановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (67)

ЈЕДИНИ ЧОВЕК САХРАЊЕН НА МЕСЕЦУ: Смрћу постигао успех